Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş'ın gündemindeki isimler netleşti ! İşte Beşiktaş transfer listesi

Beşiktaş, Alanyaspor'dan Welinton ve N'Sakala'nın transferleri konusunda ilerleme sağladı. Beşiktaş'ın transfer listesinde Choupo-Moting'in yanı sıra Altınordu ve Buca'dan genç futbolcular yer alıyor. İşte Beşiktaş transfer listesi

Beşiktaş'ın gündemindeki isimler netleşti ! İşte Beşiktaş transfer listesi - Sayfa 1

Gelecek sezon defans hattına yapılacak transferlere odaklanan Beşiktaş'ın önceliği Aytemiz Alanyaspor'dan Welinton oldu. Siyah-beyazlı ekip, bu ismin alternatifini de belirledi. Kara Kartal, teknik direktör Sergen Yalçın'ın listesinde yer verdiği eski öğrencisi Teenage Hadebe'yi gündemine aldı. 

Beşiktaş'ın gündemindeki isimler netleşti ! İşte Beşiktaş transfer listesi - Sayfa 2

Yönetimin, küme düşen Yeni Malatyaspor'dan taliplerinin artması nedeniyle ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 24 yaşındaki Zimbabveli oyuncu için Welinton görüşmelerinin nihai sonuca varmasını beklediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın gündemindeki isimler netleşti ! İşte Beşiktaş transfer listesi - Sayfa 3

Genç Bucalı gündemde

Sergen Yalçın ile yakaladığı çıkışı yeni sezonda da sürdürmek isteyen Beşiktaş'ta transfer girişimleri bugünlerde hız kazanmış durumda. Birçok isimle temas halinde bulunan siyah-beyazlılar listesine son olarak, İzmir ekiplerinden Bucaspor'da forma giyen 19 yaşındaki Oğuz Aydın'ı aldı. Sivasspor da bu oyuncuyu istiyor.

Beşiktaş'ın gündemindeki isimler netleşti ! İşte Beşiktaş transfer listesi - Sayfa 4

Marcelo iddiası

Süper Lig'in bitmesiyle birlikte Beşiktaş'ta transfer hareketliliği de başladı. Yıllık 3.4 milyon Euro maaş alan Vida'yla yolları ayırmak için gelen teklifleri değerlendirmeye alan siyah-beyazlılar, eski yıldızı Marcelo'yu takıma dahil etmek istiyor.