Anasayfa /  Spor

Beşiktaş'ın gözdesini Trabzonspor kaptı !

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği ancak transferi son anda iptal Malatyaspor'un Brezilyalı yıldızı Guilherme, Trabzonspor ile her konuda anlaştı.Yıldız oyuncu, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçında oynayabilecek.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2020 12:10

Trabzonspor, stoper transferini yoğunlaştı haberleri yapılsa da bordo-mavililer sağ gösterip sol vurdu adeta... 2019-20 Süper Lig Cemil Usta Sezonunun şampiyonluk adaylarından birisi olan Fırtına, ikinci yarıda beyaz bir sayfa açıp Ünal Karaman ile yollarını ayırıp takımı Hüseyin Çimşir'e emanet etmişti.

Ogenyi Onazi, Donis Avdijaj ve Ivanildo Fernandes'in de biletini kesen Tranbzonspor'da orta saha bölgesi Badou Ndiaye ile güçlendirilmişti. Savunma bölgesi için birçok yıldız isimle görüşme halinde olan Fırtına'dan sürpriz bir transfer hamlesi geldi.  

STOPER GÜNDEMDEYDİ HÜCUMCU GELDİ

Adı; Maya Yoshida, Mamadou Sakho, Ezequile Garay, Daniel Carriço, Marcelo, Svetozar Markovic, Erik Sviatchenko, Adama Soumaoro, Kevin Theophile-Catherine gibi stoperlerle anılan bordo-mavililer, hücum bölgesini önemli bir isimle güçlendirdi.  

 

 

Fırtına, Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı yıldızı Guilherme ile her konuda anlaşma sağladı. Trabzonspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Hüseyin Çimşir, yönetimden hücuma zenginlik katacak bir oyuncu istediği iletmiş, idareciler de Anderson Talisca başta olmak üzere birçok isimle temasa geçmişti. 

ANDERSIN TALISCA PAHALI GELMİŞTİ

Sambacı yüksek fiyat çekince bordo-mavililer transferi rafa kaldırdı. Hücum bölgesi için arayışlarını sürdüren Fırtına, transferin gözde ismi Guiherme'yi listesine aldı. Beşiktaş ile uzun süredir flört halinde olan hatta Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne gidip tranfser görüşmesi yapan 28 yaşındaki oyuncu, siyah-beyazlı formayı giymesi beklenirken tercihi bordo-mavi oldu.

Beşiktaş'ın harcama limitinde ekside olması, oyuncunun transferinin gerçekleşmemesine neden oldu. Sambacı, sezonu Yeni Malatya'da mı tamamlayacak derken devreye giren bordo-mavili yöneticiler, oyuncunun yönünü Trabzon'a çevirdi. Kanat forvet, 10 numara ve sol içte de oynayabilen Guilherme, Fırtına için biçilmiş kaftan. 

BEŞİKTAŞ'IN ELİNDEN ALINDI

Bonservisi İtalyan temsilcisi; Benevento'da olan Sambacı'nın sözleşmesinde '150 bin Euro'ya takımdan ayrılabilir' maddesi yer alıyor. Guilherme'nin menajerliğini üstlenen Marcelo Robalinho, bordo-mavili yöneticilere bu ücreti 40 bin Euro'ya kadar çektiği gelen bilgiler arasında.

Sabah saatlerinde eşi ve çocuğuyla Trabzon'a gelen Guilherme'nin sağlık kontrollerinin ardından kendisini bordo-mavililere bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

28 yaşındaki oyuncunun haftası sonu oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasının kadrosuna yer alaması bekleniyor.

Yorumlar