Anasayfa /  Spor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş istifa etti ! Şenol Güneş'in yerine kim geldi?

Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşmasının ardından Teknik Direktör arayışına geçen Beşiktaş yönetimi, yeni isimle büyük ölçüde anlaşacak.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2019 13:14

Şenol Güneş'in Milli Takım ile anlaşmasının ardından Teknik Direktör arayışına geçen Beşiktaş yönetimi, yeni isimle büyük ölçüde anlaşacak.

Dün ani bir gelişmeyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun açıklamasına göre, A Milli Futbol Takımı'nın başına Şenol Güneş getirildi. Fenerbahçe derbisindeki performansıyla taraftar tarafından istenmeyen adam haline gelen Şenol Güneş, Mart ayında Beşiktaş'ın oynayacağı ilk iki maçta takımının başında olacak.





İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü bomba isimle el sıkışılacak - Sayfa 2

Ancak iki haftanın sonunda, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün kim olacağı soruları akıllara gelecek. Bunun için şimdiden çalışmalara başlayan yönetimin, ilk etapta geçici olarak koltuğa oturtacağı ismin yardımcı Guti olması düşünülürken, transfer edeceği teknik direktörün ismi ise gündeme bomba gibi düştü.





İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü bomba isimle el sıkışılacak - Sayfa 3

Tayfun Korkut bombası

Beşiktaş yönetimi, son olarak VfB Stuttgart'ı çalıştıran Tayfun Korkut ile masaya oturacak. Büyük ölçüde masadan anlaşma sağlanarak kalkılması bekleniyor. Şu anda boşta olan Korkut, Almanya kulüpleri tarafından disiplini ile biliniyor.





İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü bomba isimle el sıkışılacak - Sayfa 4

 Tayfun Korkut, Bundesliga'da oynadığı 7 karşılaşmanın sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet almıştı.







İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü bomba isimle el sıkışılacak - Sayfa 5

Diğer seçenek Sergen Yalçın

Yönetim, Tayfun Korkut ile anlaşılmaması halinde, taraftarın da istediği Sergen Yalçın ile görüşecek. Alanyaspor'da mucizeler yaratan eski Beşiktaşlı yıldız Sergen Yalçın'ın, Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı konuşuluyor.


Yorumlar