Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Vagner Love, Beşiktaş'ı icraya verdi!

Cenk Tosun’un rekor bir bedelle Premier Lig’in yolunu tutmasının ardından devre arasında Aytemiz Alanyaspor’dan 3.5 milyon Euro’ya alınan ancak tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan Vagner Love’dan Beşiktaş’a bir şok daha...

Abone ol
Abone ol 09 Haziran 2018 18:19

Ocak'ta Beşiktaş'a transfer olan Vagner Love, alacakları nedeniyle kulübü için icra takibi başlattı.

Cenk Tosun'un Everton'a gidişi sonrası Alanyaspor'daki performansıyla göz dolduran Vagner Love, Ocak ayında geldiği Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamazken kulübüne büyük bir şok yaşattı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Beşiktaş'la 2 yıllık sözleşmesi bulunan ve senelik 2 milyon euro kazanan Vagner Love, 2 aylık alacağının ödenmemesi nedeniyle avukatı vasıtasıyla icra takibi başlattı.

Daha önce alacaklarının ödenmemesi durumunda FIFA'ya gidebileceğini belirten Love, 2 aylık gecikmenin ardından önce TFF sonra da FIFA'ya başvurdu.

İcra takibi Beşiktaş Kulübü'ne ulaşırken Başkan Fikret Orman'ın konuya tepkisini, ''Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa bir dakika bile duramaz. Gerekirse alacaklarına karşılık bedava veririz” ifadeleriyle verdiği öne sürüldü.

Beşiktaş formasıyla 13 resmi maça çıkan Sambacı golcü, bu maçlarda takımına 4 gollük katkı sağlamış fakat performansı açısından zaman zaman çok eleştirilmişti.

Yabancılara ödeme yapıldı

Öte yandan oyuncuların ücretlerini sezon boyunca mümkün olduğu kadar aksatmayan Beşiktaş yönetimi, ekonomik problemler nedeniyle son ödemeleri yapamadı. Fakat Love konusunda yaşanan problemlerin tekrarlanmaması için özellikle yabancı oyunculara bir kısım ödemeler yapıldı.

Medel başta olmak üzere bazı oyuncular ödeme yapılmadan önce avukatları aracılığıyla yönetimden ödeme yapılmasını talep ettiler. Şilili oyuncunun ödemelerin ardından şikayetini askıya aldığı belirtildi.


Yorumlar