Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Şenol Güneş'ten Talisca açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Atiker Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay yapılacak Süper Kupa maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 05 Ağustos 2017 20:47

Siyah Beyazlılar'ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Lucescu ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

İşte o açıklamalar;

"Yeni bir sezona başlıyoruz. Samsun gibi önemli bir şehirde başlıyoruz. Sezonun hem Konyaspor, hem Beşiktaş hem de tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. İlk resmi maçımızı oynayacağız. Lige iyi futbolla başlanmasını diliyorum, bekliyorum. Umarım öyle olur. Yeni bir stadyumda oynayacağız. Tüm takımlara, oyunculara başarı diliyorum. Milli Takıma yeni bir hoca geldi ona da başarı diliyorum."

"Hazırlık döneminde maç kazanamadık. Umarım bu maçı kazanarak başlarız. Konyaspor’u ve Mustafa Akçay hocayı iyi biliyorum. Akçay çok emek verdi. Daha da iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Futbolu aşk içinde seven, üretken olmak isteyen bir antrenör. Hem ona hem de takımına başarılar diliyorum. Tüm futbolseverlere keyifli bir maç diliyorum."

"Hazırlık döneminin devam ettiğini düşünüyorum. Takım olarak bazı şeyler tam oturmadı. O süre henüz tamamlanmış değil. Erken form yakalamak da bir risktir. Geç gelen oyuncular vardı. Takım olarak tam hazır değiliz. Ama her geçen gün iyiye doğru gidiyoruz. Bir oyun anlayışımız var. Aşağı yukarı aynı mahalleye sempatisi olan iki hocayız. Felsefemiz de birbirine benziyor. Bu maçı kazanmak için en iyi futbolu oynamaya çalışacağız. Bunu futbolcularımdan bekliyorum.""Eskiden Cumhurbaşkanlığı Kupası vardı. Sürekli Ankara’da kalıyorduk. Sezon bitmiyordu. Fenerbahçe ve Galatasaray maçları vardı. Sezon bizim için bitmiyordu. Trabzon’da oynarken Süper Kupa’yı kazanmıştık. Ben geleceği planlıyorum. Geçmiş başarıların anlamı yok, gelecek başarılar için çalışacağız. Dürüst olmak, çalışkan olmak, ülkeye saygı duymayı gerektiriyor. Onu yapmaya çalışıyoruz."

"Ricardo ve Pepe çok kısa süre çalıştı. Negredo yeni katıldı. Kadro içinde olanlar var. Ama şu 11 var diyemem. Gidenler gitti. Onlara teşekkür ediyoruz. Yeniler gelebilir, giden olabilir. Bahane ve suçlamalarla kendimizi kurtaramayız. Yarış başlıyor. Bazen kötü oynayabilirsiniz. Mühim olan en az kayıpla geçmek. Önce Konyaspor sonrasında da 3 tane lig maçı var. İlk 4 haftada istediğimizi alırsak çok iyi olur. Elimizdeki oyunculardan kimler oynar, bilemiyorum. İhtiyaçlara göre kadro yapacağım. Net bir kadrom şu an yok. Eksikleri söylemek bize bir şey katmaz. Daha önce de yaşadık. Beşiktaş büyük bir camia. Kim çıkarsa onu göreceğiz."


Yorumlar