Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Şenol Güneş tarih verdi ! İşte Beşiktaş'ı bırakacağı tarih....

Beşiktaş ve Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Milli Takım'a imza süreci ile ilgili açıklamalar da yapan Güneş, "Ayrılmak isteğim benim önceliğim olan bir durum değildir. Buraya ayrılmak için gelmedim ama bazen ayrılık istenmese de olabiliyor." dedi. Beşiktaş'tan ayrılık tarihi ile ilgili de sezon sonunu işaret etti.

Abone ol
Abone ol 07 Mart 2019 14:27

Beşiktaş ve Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Milli Takım'a imza süreci ile ilgili açıklamalar da yapan Güneş, "Ayrılmak isteğim benim önceliğim olan bir durum değildir. Buraya ayrılmak için gelmedim ama bazen ayrılık istenmese de olabiliyor." dedi. Beşiktaş'tan ayrılık tarihi ile ilgili de sezon sonunu işaret etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenliyor.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları...

"Regaip Kandilinizi kutluyorum, hayırlara vesile olsun. Bağışlanmanın daha önde olduğu bir kandil. Güzel bir hava var. Cemre toprağa düştü ve havalar ısınıyor. İşimizin gereği de sıcak ve soğuk günler tabii ki geçireceğiz. Eleştiriler tabii ki olacak. Benimle ilgili olarak kanaatleri olan ama burada olmayan arkadaşlarınız da var. Yaşayan bir çınar ağacıyız. Benim yaşımdan rahatsız olanlar var, onlar da inşallah benim yaşımı görür. Allah hepinize sağlık versin. Mayısı görmek istemeyenler var, inşallah onlar çok mayıs görürler."

"Beşiktaş büyük bir camia ve markadır. Başarılarıyla son yılların en büyük kulübüdür. Büyük bir taraftarı var ve beni çok sevdiler, ben de onları çok seviyorum. Beşiktaş'a olan sevgim yüreğimde aynı sıcaklığıyla kalacak, tıpkı kendi şehrim Trabzon'un da olduğu gibi. Taraftarlara, yönetime ve sizlere açık oldum hep. Gizli hesaplar içinde olmadım. Sorunlarımızdan şikayetçi olmak yerine onları çözmeye çalıştım. Başardığımız her işi birlikte yaptık. Bugün mazeretlerin arkasına sığınarak başarısızlığı örtmem. Başarısızlığı kimseyle paylaşmam ama başarıyı herkesle paylaşırım."

"Bir hayal kırıklığı yaşamıyorum. Değişim sürecini sancılı yaşayacağımız bir gerçek. Benim başkanla ne gibi bir kavgam olur. güç onda, isterse görevime son verir. Kavga değil ama görüş ayrılığı olabilir. Beşiktaş'ın kadrosuyla, ekonomisiyle çelişkiler yaşadığı doğrudur. Bu çelişkileri düzeltmezsek daha büyük felaketler görürsünüz. Beşiktaş'ın avantajı bu sorunları aşacak bir başkanı ve yönetimi olmasıdır."

"Ayrılmak isteğim benim önceliğim olan bir durum değildir. Buraya ayrılmak için gelmedim ama bazen ayrılık istenmese de olabiliyor. Hayat hesapla değil, nasiple yaşanıyor. Zaman zaman fikir ayrılığımız olsa da başkanımız benim için çok değerlidir."

3 yıldır gitmemiz için takım içinde öyle büyük şeyler olduğunu söylediler ki.. Şimdi gidince de şaşırıyorlar. Milli Takım ve kulüp takımı olarak iki taraflı çalışmayı doğru bulmam demiştim, bir gün sonra da başkan beni aradı. Dedim ne yapayım? Nezaketen de olsa gitmen gerekir denildi. O gün de mukavalem henüz devreye sokulmamıştı. O hesaplarda olan birisi olsam o gün gidebilirdim. "

"Ayrılacağım son gün bile ilk günkü aşkla çalışacağım. Ben burada devam ediyorum. Hiç kimseyle kavga içinde olmak için burada durmuyorum. Hayatım boyunca futbolu sevdirmek için uğraştım. Tüm futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum."

"Beni Fenerbahçe düşmanı olarak gösterenlere de söylüyorum. Bugün de Ersun Yanal'la görüştük. Ali Koç'la görüşürüm. Ben Fenerbahçe'ye hiç saldırmadım Dayak yiyen benim. Fenerbahçe ile hiçbir sorunum olmaz. Benim niyetim herkese güzel bakmak."

"Alacaklarım maddi manevi çok var. Hele manevi alacaklarıma kimsenin serveti yetmez. Ben Milli Takım'ın başına geldiğim zaman da yetkili olacağım ama takımın sahibi olmayacağım. Bu halkın takımı, sahibi sizsiniz."






Yorumlar