Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Şenol Güneş Beşiktaş'tan ayrılmam kolay bir iş değil açıklamasında bulundu.

Beşiktaş'tan ayrılmayı hiç aklına getirmediğini söyleyen Şenol Güneş, "Kolay bir iş değil” dedi. TFF'de yönetimin değişeceğini hatırlatan Güneş, "Bugün Beşiktaş'la hala sözleşmem var. Yarın ne olacağını bilemeyiz. Gelen yeni yönetim, 'Ben seni istemiyorum' diyebilir." ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2019 18:16

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, katıldığı bir televizyon programında Beşiktaş’tan ayrılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, “Beşiktaş’tan ayrılmayı söz olarak söyledik ama gerçekleştirmeyi hiç aklıma getirememiştim. Ruhunuzu, bilginizi verdiğiniz, sizi seven bir camiadan ayrılıyorsunuz. Kolay bir iş değil” dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “4 yıl önce Fikret Orman ve yönetimi ile başladım. Güzel birliktelik oldu. Zaman zaman iyi zaman zaman kötü anlarımız oldu. Sevgi ve saygı çerçevesinde çalıştık. Kader birliği yapıyorsunuz. Oradan ayrılmayı söz olarak söyledik ama gerçekleştirmeyi hiç aklıma getirememiştim. Maç oynandıktan sonra odamı boşaltmam gerekiyordu. Kasımpaşa maçından sonraki sabah yine oraya gittim. Yine alışkanlığımı gerçekleştirdim. Orada odamı boş görmek de ayrı bir burukluktu. Son maçta taraftarın az olmasıyla ilgili birçok şeyi sorgulamak lazım. Maçın heyecanı, Şenol Güneş'in durumu, iftar saati... Bunların hepsi etken olabilir. Orada bana plaket verildi, uğurlandım. Sayısı size göre az, bana göre fazla olan çok kaliteli bir taraftar grubu beni uğurladı. Bana o duyguları milyonlar veremez." dedi.

"Yeni yönetim  'Ben seni istemiyorum' diyebilir"

Şenol Güneş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ruhunuzu, bilginizi verdiğiniz, sizi seven bir camiadan ayrılıyorsunuz. Kolay bir iş değil. Her şeyinizi verdiğiniz bir camiadan ayrılmak kolay olmadı. Yarın ne olacağını bilemeyiz. Bugün hala Beşiktaş'la sözleşmem var ama milli takımla çalışıyorum. Resmi yazı yazıldı. Bir seferberlik emri gibi düşünün. Size bir emir geliyor ve göreve geliyorsunuz. 1 Haziran'da kongre var. Gelen yeni yönetim, 'Ben seni istemiyorum' diyebilir. Sözleşmem 1 Haziran'da başlıyor”


Yorumlar