Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Şenol Güneş, Beer-Sheva maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Siyah-beyazlı takımın Teknik Direktörü, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Hapoel Beer-Sheva ile oynayacakları maç için; zor bir maç olacak, iki takım da kendi liginin lideri, 0-0’a bağlayalım, yenilgiden daha iyidir, dedi

Abone ol
Abone ol 16 Şubat 2017 02:42

BEER-SHEVA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Cenk Tosun ile UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Hapoel Beer-Sheva ile oynayacakları maç öncesi Turner Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Güneş, yaptığı açıklamada, yaptığı açıklamada, Hapoel Beer-Sheva'nın iyi takımların yer aldığı gruptan ikinci olarak çıktığını hatırlatarak, "Gruptan ikinci çıkmak büyük başarı. Kendi liginde oldukça başarılı. Lider olmak kolay iş değil. Hapoel Beer-Sheva küçük bir kentin büyük bir takımı durumunda. İyi oyuncuları var. Takımın yaşı yüksek olmasına rağmen dinamizmi yüksek bir takım." dedi.

Rakiplerinin hem milli hem de tecrübeli oyunculara sahip olduğuna dikkati çeken Şenol Güneş, "Tempolu, hızlı oynayan teknik oyuncuları var. Avantajlı skorla ayrılmak istiyoruz. Hak ettiğimiz sonuçları bekliyoruz. 21 oyuncumuz burada. Onlardan ilk 11 ve 18 yapacağız. Takım olarak yine en güzel futbolu oynamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Güneş, Hapoel Beer-Sheva Teknik Direktörü Barak Bakhar'ın gol yemeden sonuca gitmeyi istedikleri yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, "0-0'a bağlayalım. Ama işin garantisi yok. Ne olacağını bilmiyoruz. Kaybetmekten her zaman daha iyi. Kazanmak için de 0-0 iyi sonuç değil. Gücümüzü kullanacağız." değerlendirmesinde bulundu.

"Avantajlı dönmek için güzel sonuç almak istiyoruz"

Siyah-beyazlı takımın golcü oyuncusu Cenk Tosun ise kendilerini önemli ve zor bir maçın beklediğini söyledi.

Hapoel Beer-Sheva'yı iyi analiz ettiklerini kaydeden Cenk, "Güçlü takımla oynayacağız. Zayıf ve iyi taraflarını biliyoruz. İkinci maça avantajlı dönmek için güzel sonuç almak istiyoruz. İyi takımları elediler. Bunun bilincindeyiz. Yüzde yüz hazırız." şeklinde konuştu.

AA


Yorumlar