Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Sadık Çiftpınar'a flaş teklif

Beşiktaş savunmasını güçlendirmek istiyor. Yeni Malatyaspor'un başarılı oyuncusu Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna katmak için çalışmalara başladılar.

Abone ol
Abone ol 31 Aralık 2018 19:09

Ocak ayı transfer döneminde savunma hatını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'un başarılı stoperi Sadık Çiftpınar'ı transfer etmek için çalışmalara başladı. 

25 yaşındaki stoper için Beşiktaş, Yeni Malatyaspor ile görüşmelere başladı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sadık Çiftpınar için Beşiktaş yapacağı teklifi belirledi. Beşiktaş, başarılı stoper için  Cyle Larin'i takas olarak önerecek. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Larin takasına açık kapı bırakırken “Sadık'ın transferi için Beşiktaş'la görüşmemiz de oldu. Cyle Larin beğendiğimiz bir oyuncu” ifadelerini kullanmış ve transfer görüşmelerinin olduğunu doğrulamıştı. 

Larin'in ise bu takas teklifine nasıl bir cevap vereceği henüz belli değil. Larin'i ikna etme çalışmaları olacağı ifade ediliyor.  Sadık'ın Beşiktaş'ın Antalya'daki ikinci yarı öncesinde yapacağı hazırlık kampına yetişmesi bekleniyor. 


Yorumlar