Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Rıdvan Dilmen: Türk futbolu için devrimdir

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 3. maçında deplasmanda Monaco'yu 2-1 yendiği maçı yorumladı. İşte Rıdvan Dilmen'in yorumlarından satır başları;

Abone ol
Abone ol 18 Ekim 2017 09:59

"Galatasaray'ın UEFA şampiyonluğundan sonra Beşiktaş'ın yaptığı Türk futbolunun Avrupa'daki devrimidir."





"Türkiye Beşiktaş ile ne kadar gurur duysa azdır. Beşiktaş artık Porto, Napoli, İnter seviyesine geldi. Beşiktaş belki hiçbir zaman bir Barcelona olamayacak ama artık Liverpool gibi takımların seviyesine geldi. Çok şükür buraya geldik."



"Şenol Güneş'e Beşiktaş'a helal olsun. Sadece 3'te 3 yaptığı için demiyorum. Şimdi artık Beşiktaş daha 3. maçta diğer grubun birincisi mi yoksa ikincisi ile mi karşılaşacağım, bunların hesaplarını yapıyor. Bu gurur kaynağıdır."



"Beşiktaş artık o kültürüyle buraya girdi. 90. dakikada Quaresma hâlâ gidiyor, arıyor. Artık vay be Monaco'yu yendi demiyorum. Rahat bir maç aldı Beşiktaş, gerçekten bu seviyeye erişen bir Beşiktaş'la ne kadar gurur duysak azdır."



Beşiktaş bütün Avrupa'nın saygı duyacağı bir takım ve tüm Beşiktaşlıların gurur duyacağı bir takım oldu. Maçlar kazanılır, yener, yenilirsin. 2 yıldır Beşiktaş takımı her yerde herkesi yenebilirim diyor. Bugün kurada eyvah demiyoruz."



"Zaten çantada keklik hiçbir takım yok, ama Beşiktaş'ı görenler eyvah diyor. Monaco, Porto deplasmanlarında 15 dakikada rakip yarı alanda oynuyorsunuz, son hücumu Caner yapacak ve önde olacaksınız. Eskiden rakipler son 5 dakikada 5 korner atıyordu."

"Ben kadroyu yazarken, A Milli Takım ve Beşiktaş'ta, Oğuzhan'ı bir yazarım. Oğuzhan, Tolgay'dan bana göre daha önde bir oyuncu. Tolgay bugün çok iyi oynadı. Kendi performansını beğenmediğini söyledi ama ben çok beğendim."



"Beşiktaş'ın yedek kadrosunu bana ver, 4 tane de adam var, ligde şampiyonluğa oynarım."



 "Medel'in şu andaki formuyla, Beşiktaş takımında oynama şansı yok. Medel ve Negredo nasıl olsa, oynarız diye geldiler, ama rakipleri sert."


Yorumlar