Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Rıdvan Dilmen'den flaş Kagawa yorumu! "Ben böyle bir şey görmedim"

Spor Toto Süper Lig 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor'u 6-2 mağlup etti. Rıdvan Dilmen NTV'de müsabakayı yorumladı. 

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2019 01:14

Antalyaspor 2-6 Beşiktaş Rıdvan Dilmen'in NTV yorumları...

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, "Kagawa'yı kıskandım, kıskandım derken kötü anlamda demiyorum" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, oyuna 81. dakikada girdikten sonra iki gol atan Beşiktaş'ın Japon yıldızı Kagawa hakkında "Geldiği gibi ilk buluştuğu topta gol atan oyuncu bulabilirsiniz ben böyle bir şey görmedim. Bu kadar hızlı 2 gol atan oyuncu zannetmiyorum ki tarihte olsun. Kagawa'yı kıskandım, kıskandım derken kötü anlamda demiyorum" dedi.

Ljajic'in kullandığı penaltının hakem Bülent Yıldırım tarafından tekrarlatılması ile ilgili değerlendirmede bulunan Rıdvan Dilmen "Penaltıyı tekrarlama kararı doğru. Ceza sahasına herhangi bir Antalyasporlu oyuncu girmeseydi penaltı tekrarlanmayacaktı" şeklinde konuştu.

Karşılaşmada Beşiktaş'a çalınan penaltı ile ilgili Rıdvan Dilmen "Bülent Yıldırım'ın; yardımcı hakemin, 4. hakemin, hatta bana göre karşıdaki hakemin görmesi gereken penaltının VAR'dan verilmesi enteresan. Zaten Gökhan topa doğru giderken kalecinin kontrolsüz çıktığını gördüğü için 4'ten 3'e düşürdü. Kaleci de bu kadar tecrübeli olmasına rağmen alakasız bir yerde penaltıya sebep oldu. Hadi Bülent Hoca atladı ama oradaki, yardımcı hakemin gözünün önünde olan bir pozisyon" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın yükselen yıldızı Dorukhan hakkındaki yorumunda ise Rıdvan Dilmen "Dorukhan'ın attığı golün özelliği şu: Oraya koşu yapması önemli fakat geldiği yere ayağının içiyle sert şekilde vurması önemli. Zaten özel bir oyuncu olma yolunda gidiyor. Avrupa'ya ihraç olur. Günümüzde bu tarz orta saha oyuncuları yok. Ya bitik forvet arkası var ya da top ayağına yakışmayan savunma oyuncusu var" değerlendirmesinde bulundu.






Yorumlar