Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Partizan-Beşiktaş maçında Sırplardan küstah "Sultan Murat" tezahürat! video izle

Partizan-Beşiktaş maçında Sırplar büyük bir skandala imza attı! Sırbistan'ın başkenti Belgrat'ta perşembe günü gerçekleşen Partizan-Beşiktaş maçı esnasında, Partizan takımının taraftarları küstah tezahüratları ile büyük bir rezalete imza attı

Abone ol
Abone ol 25 Ağustos 2018 05:39

Sırbistan'ın başkenti Belgrat'ta gerçekleşen Partizan-Beşiktaş maçı esnasında, Partizan takımının taraftarları küstah tezahüratlarını bir kere daha seslendirdi.

Sırp taraftarlar, daha önce Türk takımlarıyla yapılan başka maçlarda da seslendirdikleri "Svaki Turčin zna, svaka bula zna, da je Obilic srpski sin zaklao Murata!" (Her Türk bilir, Sırp oğlu Obiliç'in Sultan Murat'ı nasıl hançerlediğini) şeklindeki tezahüratı, dün 1-1 sonuçlanan Beşiktaş maçında da yaptı.




Partizanlıların söyledikleri bu: Svaki Turčin zna, svaka bula zna, da je Obilic srpski sin zaklao Murata. Türkçesi “Her Türk bilir, Sırp oğlu Obilić’in Murat’ı nasıl hançerlediğini.” @UEFAcom #NoRacism @EuropaLeague pic.twitter.com/mxHPNiihjR


— Ali Fuat Duatepe (@alifuatduatepe) 23 Ağustos 2018





Söz konusu tezahürat 1389'daki Kosova Meydan Muharebesi'nin ardından savaş alanını dolaşan Sultan I. Murat Hüdavendigâr'ın, Sırp soylularından Miloş Obiliç tarafından hançerlenmesine atıfta bulunuyor.


Yorumlar