Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Nagatomo’dan Kagawa’ya övgü dolu sözler! "Tekniğini bize de söyle"

Nagatomo twitter hesabından Antalyaspor - Beşiktaş maçında 3 dakikada 2 gol atan Kagawa’ya övgüler yağdırdı.

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2019 01:22

Galatasaraylı Japon futbolcu Nagatomo, Antalyaspor - Beşiktaş maçında 3 dakikada 2 gol atan vatandaşı Kagawa’ya esprili bir mesaj gönderdi. Kagawa’nın 3 dakikada attığı 2 golle birlikte frikikteki vuruş tekniğinin muazzam olduğunu söyleyen Nagatomo, esprili de bir yaklaşımda bulundu. 



Nagatomo twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "3 dakikada 2 gol olağanüstü şoke edici bir başlangıç. Ben hayatımda böyle bir frikik golü görmedim. Böyle bir vuruş tekniği varsa lütfen bize de söyle." (gülerek) ifadelerini kullandı.  

Antalyaspor - Beşiktaş Kagawa’nın golleri

Beşiktaşlı futbolcu Kagawa, Antalyaspor deplasmanında 81. dakikada oyuna girdikten 19 saniye sonra gol atarak bu sezon yedek oyuna girerek en hızlı sürede gol atan ilk futbolcu oldu. Japon futbolcu 84. dakikada ise bu kez frikikten topu ağlara gönderdi. 3 dakikada 2 gol atan Japon yıldız kelimenin tam anlamıyla müsabakaya damgasını vurdu. 

Öte yandan Kagawa oyuna girmeden önce ilginç bir hikaye yaşandı. Şenol Güneş, Kagawa’nın oyuna girmesi için talimat verdikten sonra yaklaşık 1 dakika Japon yıldızın forması arandı. Kagawa ve teknik heyet formayı aradıktan sonra 81. dakikada Japon futbolcu oyuna girdi. (futbolarena)


Yorumlar