Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Müthiş golü yiyen kaleci Tolgahan: Auta gidiyor sandım

Süper Lig'in 29.haftasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'da kaleci Tolgahan Acar, Burak Yılmaz'ın 87. dakikada frikikten attığı müthiş gol hakkında açıklama yaptı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sivasspor'un kalecisi Tolgahan; Burak da klasına yakışır bir vuruş yaptı. Topu gördüğümde auta gidiyor sandım ama güzel gol oldu. Burak Yılmaz'ı ve Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" dedi.

Abone ol
Abone ol 23 Nisan 2019 00:34

Süper Lig'de Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Sivasspor'da kaleci Tolgahan Acar, Burak Yılmaz'ın 87. dakikada frikikten attığı gol hakkında açıklama yaptı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sivasspor'un kalecisi Tolgahan; Burak da klasına yakışır bir vuruş yaptı. Topu gördüğümde auta gidiyor sandım ama güzel gol oldu. Burak Yılmaz'ı ve Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" dedi.

Sivasspor kalecisi Tolgahan Acar, Burak Yılmaz'ın attığı frikik golü hakkında konuştu.

Beşiktaş, 87. dakikada Burak Yılmaz'ın frikikten attığı golle Sivasspor'u 2-1 mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrıldı.

"AUTA GİDİYOR SANDIM"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Tolgahan Acar, "Burak'ın golünde 4 kişilik baraj kurmuştuk. 2 de Beşiktaşlı oyuncu girdi baraja, önüm kapandı. Burak da klasına yakışır bir vuruş yaptı. Topu gördüğümde auta gidiyor sandım ama güzel gol oldu. Burak Yılmaz'ı ve Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" dedi.




Etiketler tolgahan
Yorumlar