Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

MAÇ SONUCU: Antalyaspor 2 - 6 Beşiktaş

Antalyaspor Beşiktaş maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta heyecanı devam ediyor. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta ev sahibi Antalyaspor da konuk ekip Beşiktaş da zirveden kopmamak için kazanmak istiyor. Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları trhaberler.com'da...

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2019 18:38

Antalyaspor Beşiktaş maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta heyecanı devam ediyor. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta ev sahibi Antalyaspor da konuk ekip Beşiktaş da zirveden kopmamak için kazanmak istiyor. Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları trhaberler.com'da...

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI ANLATIM

ANTALYASPOR 2 - 6 BEŞİKTAŞ

MAÇ BİTTİ! Müthiş maçta kazanan 6-2'lik skorla Beşiktaş oldu.

92' Bu kez Doğukan, sağ taç çizgisi önünde Dorukhan'a yaptığı faul nedeniyle sarı kart gördü.

91' Antalyaspor'da Doukara orta alanda Atiba'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

90' Mücadelenin sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

90' GOL! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ön direkteki Mevlüt'ün kafasından seken topu arka direkte Chico ağlara yolladı: 2-6

88' Ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Amilton'un şutunda savunmaya çarpan top kornere çıktı.

84' Kagawa inanılmaz bir işe imza attı! Japon oyuncu, yeni takımıyla ilk maçında oyuna girdikten sonra 3 dakika içinde iki nefis gol birden kaydetti.

84' GOL! Yine Kagawa! Japon oyuncu, kaleye çok uzak bir noktadan kazanılan frikikte sert vurdu, yerden seken top Boffin'in de hatasıyla ağlara gitti: 1-6

83' Antalyaspor'da Amilton, Adriano'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

82' Beşiktaş'ın yeni transferi, dünyaca ünlü Shinji Kagawa siyah-beyazlı formayla ilk topla buluşmasında golünü attı.

82' GOL! Sol kanatta Lens'ten pası alan Kagawa, ceza alanına girmeden yerden bir vuruş yaptı ve topu köşeden ağlara yolladı: 1-5

81' Beşiktaş'ta Adem Ljajic yerini Shinji Kagawa'ya bıraktı.

78' Beşiktaş'ta yeni transfer Shinji Kagawa birazdan oyuna dahil olacak.

77' Beşiktaş orta alanı çok çabuk geçmeye başladı, Antalyaspor bu anlarda tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklenmeye çalışıyor. Beşiktaş da arkada bulduğu boşlukları değerlendirmeye çalışıyor.

76' İkinci yarıda tempo bir an olsun düşmüyor.

75' MÜTHİŞ POZİSYON! Orta alanda topu kapan Larin rakiplerinden sıyrılıp ceza alanından vuruşunu yaptı, kaleciden dönen topu Medel ceza alanı dışından kaleye yollamak istedi ancak çerçeveyi tutturamadı.

74' Oyuncu Değişikliği Aly Cissokho Mevlüt Erdinç

73' Bu kez Beşiktaş'ta Dorukhan sağ çaprazdan şansını denedi, Cissokho'ya çarpan top auta çıktı.

73' Amilton'un ceza alanı dışından şutunda top farklı şekilde üstten auta gitti.

72' Rakip ceza alanında Boffin'in oyuna başlamasına müsaade etmeyen Lens sarı kart gördü.

70' KAÇTI! Sol kanattan ceza alanına sokulan Ljajic vuruş açısı bulup çaprazdan sert vurdu, köşeye giden topu Boffin kornere çeldi.

69' Farkın açılmasına rağmen tempo düşmüyor. İkinci yarıda müthiş bir maç oluyor.

69' Oyuncu Değişikliği Güven Yalçın Gary Alexis Medel Soto

67' GOL! Antalyaspor'un kullandığı köşe vuruşu sonrası topu kapan Beşiktaş 4 oyuncuyla birden kontra atağa çıktı, Lens'in pasıyla sağ kanattan içeri giren Güven'in ortasında Salih Dursun ters bir vuruşla kendi ağlarını sarstı: 1-4

65' Ceza alanı içinde topla buluşan Amilton'un önüne almak istediği topta araya giren Mirin tehlikeyi önlemek istedi, kornere çıkan bu top sırasında Amilton yerde kaldı. Bu pozisyonda Antalyasporluların penaltı beklentileri karşılık bulmadı.

64' Sangare'yle duvar pası yaptıktan sonra sağ kanattan savunma arkasına sarkan Fredy için ofsayt bayrağı kalktı.

62' Antalyaspor'un yoğun baskısı sürüyor. Bu arada zaman zaman oyuncular arasında sinirler de geriliyor.

61' BU DA KAÇTI! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cissokho'nun kafasından seken top Fredy'nin önüne düştü, Fredy boş pozisyonda düzeltip vuruşunu yaptı. Top yan ağlarda kaldı.

60' KARIUS ÇIKARDI! Hakan Özmert'in sağ taç çizgisi önünden kullandığı serbest vuruşta arka direkteki Chico'nun yakın mesafeden vuruşunu Karius çıkardı.

59' Hakan Özmert'in savunma arkasına gönderdiği topa Doukara hareketlenmişti ancak kalesini zamanında terk eden Karius topu uzaklaştırdı.

59' Beşiktaş'ta Caner Erkin'in yerine Cyle Larin oyuna dahil oldu.

57' Hakan Özmert'in ceza alanına doldurduğu topu Doukara indirdi, devamında Amilton'un vuruşunda top auta çıktı ancak Brezilyalı oyuncu için ofsayt bayrağı da havadaydı.

56' Antalyaspor'un ön alandaki yoğun baskısı taraftarı da ateşledi. Ev sahibi ekip ikinci gol için bastırıyor.

54' Antalyaspor çok adamla rakip yarı alana yerleşti, Beşiktaş bu dakikalarda tüm hatlarıyla savunma yapıyor.

53' İkinci yarıya istediği gibi başlayamayan Beşiktaş özellikle sol kanadından ciddi tehlikeler yaşamaya başladı.

50' GOL! Sol kanattan ceza alanına sokulan Doukara çaprazdan vuruşunda savunmadan dönen topu yeniden önünde buldu, bu kez ceza alanı ön çizgisinden müthiş bir vuruşla topu köşeden ağlara yolladı: 1-3

47'  Ligdeki son üç maçında üç gol atan Dorukhan Toköz, kariyerinde forma giydiği önceki 66 lig maçında aynı sayıda gol atabilmişti.

46' Antalyaspor'da Bahadır yerini Fredy'ye bıraktı.

45' Antalya'da ikinci yarı başladı.

İlk yarı Beşiktaş'ın 3 - 0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı yeniden birlikte olacağız...

45' Ljajic'ten pası alan Dorukhan ceza yayının gerisinden vurdu, top farklı şekilde yandan auta çıktı.

44' İlk yarının sonuna en az 3 dakika ilave edildi.

43' Atiba Hutchinson ligde bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı. Kanadalı oyuncu Süper Lig'deki son golünü yaklaşık 1 yıl önce (16 Şubat 2018) Konyaspor ağlarına göndermişti.

43' GOL! Kaleye uzak bir mesafeden kazanılan serbest vuruşta Ljajic'in nefis şutunu Boffin güçlükle çıkardı, dönen topu kale önünde Atiba tamamladı: 0-3

41' Beşiktaş'ın ligdeki son iki penaltısını Adem Ljajic kullandı ve gole çevirdi; bu iki penaltıdan önce siyah beyazlılar kazandığı son iki penaltıyı gole çevirememişti.

40' Dorukhan Toköz, Akhisar ve Erzurum maçlarının ardından bugün de ağları havalandırarak ligde üst üste üçüncü kez gol sevinci yaşadı.

39'  GOL! Nefis paslaşmalarla atağa çıkan Beşiktaş'ta Caner'in pasıyla sol kanatta topu alan Adriano içeriye doğru çıkardı, Dorukhan'ın penaltı noktası üzerinden gelişine yaptığı vuruşta top köşeden ağlara gitti: 0-2

36' Adem Ljajic, Beşiktaş formasıyla bu sezon ligdeki üçüncü golünü kaydetti.

35' GOL! Tekrar kullanılan penaltıda bu kez Adem Ljajic topu ağlara yolladı: 0-1

34' GOL GEÇERSİZ! Ljajic'in kullandığı penaltıyı Boffin çıkardı, devamında Güven Yalçın'ın vuruşu ağlarla buluştu ancak Hakem Bülent Yıldırım oyuncuların vuruştan içeri girdiğini belirtip penaltının tekrar kullanılmasını istedi. 

33' PENALTI! VAR incelemesi yapan Bülent Yıldırım, pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Beşiktaş için öne geçme fırsatı...

31' Lens'in pasıyla sağ kanattan savunma arkasına sarkan Gökhan topu almak isterken kalesini terk eden Boffin'in müdahalesiyle yerde kaldı. Beşiktaş cephesinin penaltı itirazları var.

30' Beşiktaş'ta Kagawa ve diğer yedek oyuncular ısınmaya gitti.

29' Karşılaşmanın üçte birlik dilimi golsüz eşitlikle geçiliyor, tempo henüz beklenen seviyede değil.

28' Beşiktaş bir kez daha köşe vuruşu kazandı. Siyah-beyazlılar maçın başından bu yana beşinci kez köşe vuruşundan gol arayacak.

27' Beşiktaş'ın maçtaki ilk şutu 27. dakikada Adriano'nun ayağından geldi.

26' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrası Adriano ceza alanı dışından şutunu çekti, top üstten auta çıktı.

25' Sağ kanada gönderilen uzun topu çok iyi kontrol eden Lens'in kale alanı içine doğru kestiği tehlikeli topa arka direkteki Güven Yalçın dokunamadı, devamında Caner'in ortasında savunma topu kornere yolladı.

24' Köşe vuruşu sonrası rakip yarı sahada baskı kurmayı sürdüren Beşiktaş üst üste yapılan ortalarda etkili olamadı.

22' Cissokho'nun tedavisi tamamlandı, oyun kaldığı yerden devam ediyor.

21' Beşiktaş sağ kanattan Lens'le etkili geliyordu. Bu sırada orta alanda Cissokho'nun topsuz alanda yerde yattığını gören Lens ceza alanına girmek yerine topu taca attı, Antalyaspor taraftarı da Lens'i alkışladı.

19' Karşılaşmanın ilk 20 dakikası golsüz eşitlikle geçiliyor. İki takımın da gole çok yaklaştığı bir pozisyon henüz yok.

18' Antalyaspor bu bölümde daha etkili görünen taraf. Oyun daha çok Beşiktaş yarı alanında oynanıyor.

17' Antalyaspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka tarafa açılan topa Doğukan kafayı vurdu, Karius zorlanmadan topu kontrol etti.

16' Antalyaspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka tarafa açılan topa Doğukan kafayı vurdu, Karius zorlanmadan topu kontrol etti.

16' Hakan Özmert'in şutunda top yakın bir mesafeden yüzüne çok sert şekilde gelen Atiba sakatlık yaşıyor, onun tedavisi için oyun duraklıyor.

15' Sol kanattan Aly Cissokho'nun ortasına penaltı noktası üzerindeki Hakan Özmert gelişine sert vurdu ancak Atiba'ya çarpan top kornere çıktı.

14' Maçta şu ana dek iki takım da çok sayıda faul yaptı, ikili mücadeleler sert geçiyor.

14' Beşiktaş'ta Domagoj Vida orta alanda Yekta'ya yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

12'Lens'in kullandığı köşe vuruşunda arka direkteki Mirin yükseldi ancak kafayı vuramadı, top doğrudan taca çıktı.

11'Beşiktaş sol kanattan bir köşe vuruşu kazandı. Duran toplar maç boyu takımların en önemli silahı olacak gibi görünüyor.

9' İlk 10 dakika geride kalırken her iki takım da kontrolü elden bırakmıyor, şu ana dek iki ekip de birbirini tartıyor.

8' Ani gelişen Beşiktaş atağında Lens'in pasıyla ceza alanına giren Güven Yalçın çaprazdan yumuşak bir vuruş yaptı, top kaleci Boffin'de kaldı.

7' Hakan Özmert'in kaldırdığı topla sağ kanattan müsait durumda ceza sahasına sokulan Doğukan önünü boşaltıp vurmak istedi ancak savunma araya girdi.

5' Sağ kanattan gelişen Antalyaspor atağında savunma arkasına sarkan Doğukan için ofsayt bayrağı kalktı.

4' Köşe vuruşunu paslaşarak kullanmak isteyen Caner ve Gökhan Gönül anlaşamayınca top şimdi Antalyasporlu oyuncularda kaldı.

3' Sağ kanatta buluştuğu topla içeri sokulan Lens'in ortasında savunma topu kornere yolladı.

2' Beşiktaş savunmada yaptığı hazırlık paslarıyla oyun kurmaya çalışıyor.

1' Beşiktaş'ta yeni transfer Shinji Kagawa yedek kulübesinde görev bekliyor.

Maçta ilk düdük geldi ve Antalya'nın vuruşu ile kritik maç başladı!

Maçın ilk düdüğü ile birlikte olacağız...

İŞTE İKİ TAKIMIN İLK 11'i

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Salih, Bahadır, Cissokho, Chico, Doğukan Sinik, Hakan, Yekta, Drole, Doukara

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Adriano, Dorukhan, Atiba, Lens, Ljajic, Caner, Güven

Quaresma ve Burak Yılmaz cezalı



Siyah-beyazlılar, karşılaşmaya iki önemli oyuncusundan yoksun çıkacak. Ricardo Quaresma kırmızı, Burak Yılmaz ise sarı kart cezalısı olduğu için Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek.



Dört futbolcu ceza sınırında



Beşiktaş’ta Antalyaspor karşılaşması öncesi dört oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Adem Ljajic, Necip Uysal, Dorukhan Toköz ve Gary Medel yarınki karşılaşmada kart görmeleri halinde 21. haftadaki Bursaspor mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Beşiktaş ile Antalyaspor 46. maça çıkıyor



Beşiktaş ile Antalyaspor, Süper Lig’de 46. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligdeki rekabet, 11 Eylül 1982’de İstanbul’da yapılan ve Beşiktaş’ın 6-0 üstünlüğüyle sonuçlanan maçla başladı. O tarihten bu yana yapılan 45 lig karşılaşmasının 31’ini Beşiktaş, 5’ini Antalyaspor kazandı, 9 müsabakada da taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Siyah-beyazlıların attığı 96 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 38 gol kaydetti. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı 3-2 kazanan Antalyaspor, ligde Beşiktaş’a Vodafone Park’ta ilk yenilgiyi yaşatan takım olmuştu.



Antalya’daki maçlar



Beşiktaş, Antalya’daki maçlarda da rakibine galibiyet sayısı bakımından üstünlük kurdu.

Siyah-beyazlılar, Antalya’da yaptıkları 22 lig maçının 13’ünde sahadan galip ayrıldı, 3 kez yenildi, 6 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş, dış sahadaki maçlarda Akdeniz ekibinin filelerini 48 kez havalandırdı, kalesinde ise 27 gol gördü. Geçen sezon Antalya’daki müsabakayı Beşiktaş 2-1 kazandı.




Yorumlar