Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Loris Karius'tan şampiyonluk açıklaması!

Süper Lig'in  30.haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Kritik maçtan 4 - 1 kazanarak çıkan Şenol Güneş ve öğrencileri puanını 59'a çıkartarak Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. Loris Karius, 4-1 kazandıkları MKE Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2019 22:55

Süper Lig'in  30.haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Beşiktaş sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Kritik maçtan 4 - 1 kazanarak çıkan Şenol Güneş ve öğrencileri puanını 59'a çıkartarak Medipol Başakşehir ile arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. Loris Karius, 4-1 kazandıkları MKE Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ettiği maçta yaptığı kurtarışlarla alkış alan Loris Karius, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Alman kaleci, "İlk yarıda iyi değildik, biraz da şanslıydık, öne geçtik. Devre arasında bazı şeyleri konuştuk ve düzeltmeye çalıştık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Ankaragücü daha iyisini hak etti diyebiliriz. Sezonun bu döneminde bir şekilde kazanmak gerekiyor ve biz de kazandık" dedi.

Şampiyonluk ile ilgili görüşleri sorulan Karius, "Şampiyonluk şansımız var. Kalan maçlarını hepsini kazanmak istiyoruz. Bir çıkış yakaladık. Haftaya ilk finalimizi oynayacağız. O dört maçtan ilkine, ilk finalimize çıkacağız" ifadelerini kullandı.


Yorumlar