Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Kartal 10 kişi kaldı ama hata yapmadı! Beşiktaş - Malatyaspor maçı özeti izle

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta heyecanı UEFA Uluslar Lig'i nedeniyle verilen aranın ardından  kaldığı yerden devam etti. Beşiktaş kendi evinde Lig'in dişli ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan maçın ilk yarısı golsüz geçilirken, ikinci yarıda  yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Siyah - Beyazlı ekip 52. dakika Pepe ve 81. dakikada Ryan Babel'in golleriyle 10 kişi kaldığı maçta 2 - 1 kazanmasını bildi.  Evkur Yeni Malatyaspor'un tek golünü ise 89.dakika da Guilherme attı. 

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2018 22:08

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta heyecanı Vodafone Park'ta Beşiktaş - Malatyaspor maçıyla devam etti. İlk yarısı golsüz geçilirken ikinci yarı da temposu yüksek bir karşılaşma oldu. 51. dakika da gol perdesini açan Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Pepe, şık bir kafa golüyle takımını 1 - 0 öne geçirdi. 

74. dakika da Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncu Gary Medel ikinci sarı karttan, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Kırmızı karttan sonra baskı gören Beşiktaş'ı 81. dakikada Ryan Babel sahneye çıkarak takımını rahatlatan isim oldu.

Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasıyla baskısını arttıran, Malatyaspor 89. dakika da Guilherme ile farkı bire indirse de siyah - beyazlı ekip savunma hata yapmayarak, skor avantajını korumasını bildi ve Malatyaspor, deplasmanda Beşiktaş'a 2 - 1 mağlup oldu. 

 Beşiktaş - Malatyaspor maçı özeti izle

Gizli Forvet Pepe! 

İkinci yarıya hızlı başlayan siyah - beyazlı ekipte son haftaların forma ismi Pepe  51. dakika da sahneye çıkarak takımını 1 - 0 öne geçirdi. Ayrıca, tecrübeli oyuncu, ligin 5. haftasında 3. golünü kaydetti ve bu sezon Beşiktaş formasıyla resmi maçlarda beşinci golünü kaydeden Pepe, kulüp kariyerinde ilk kez bir sezonda beş gole ulaştı. 

Fenerbahçe maçında Gary Medel Yok! 

Maçın 74. dakikasında Gary Medel, rakibi Boutaib'e yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  Kırmızı kart gören Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncusu Gary Medel, kritik Fenerbahçe maçında sahada yer alamayacak ve Beşiktaş ondan yoksun sahaya çıkmak zorunda kalacak.

Lens bekleneni veremedi

Uzun süren sakatlığının ardından iyileşen ve Evkur Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Jeremain Lens, ilk yarıdaki etkisiz oyunu sonrasında yerini Babel'e bıraktı.

Süper Lig'in 2. haftasında oynanan BB Erzurumspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın ardından sahalardan uzak kalan Beşiktaş'ın Hollandalı oyuncusu Jeremain Lens, Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte formasına kavuştu. Hafta içinde yapılan antrenmanlardaki performansı sonrasında Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından Evkur Yeni Malatyaspor karşısında ilk 11'de sahaya sürülen Lens, buna karşın etkisiz bir görüntü çizdi. Güneş, ilk yarının bitmesiyle birlikte Lens'i kenara alırken, Ryan Babel'i oyuna dahil etti. 

Quaresma'dan 2. dalya

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı forma altında 200. karşılaşmasına çıktı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 35 gol atarken 71 de asist yaptı. 

Beşiktaş'ın yıldız ismi Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı formayla 200. resmi karşılaşmasına çıktı. Bugüne kadar Sporting Lizbon, Barcelona, Porto, Chelsea ve İnter formaları giyen Q7, Beşiktaş'ta boy gösterdiği 200 maçta 35 gol atıp 71 de asist yapma başarısı gösterdi. Bugüne kadar 216 kez Porto forması giyen ve kariyerinde en fazla maça çıktığı takım Portekiz ekibi olan Quaresma, Beşiktaş formasıyla 17 maça daha çıkması durumunda bu sayıyı geçecek. 

BEŞİKTAŞ – EVKUR YENİ MALATYASPOR

STAT: Vodafone Park

HAKEM: Halil Umut Meler

SAAT: 20.00

YAYIN: Bein Sports 1

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Caner, Medel, Oğuzhan, Ljajic, Quaresma, Lens, Negredo

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Chebake, Mina, Sadık, Erkan, Donald, Murat, Adem, Aleksic, Guilherme, Boutaib

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut




Yorumlar