Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Fikret Orman çok sert konuştu: Rezillikten başka bir şey değil!

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi yapılıyor. Olağan seçimli genel kurulu toplantısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2019 16:00

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde:

'Bayanlardan özür diliyorum'

Bugün Beşiktaş'taki son dönem seçimime girdim. Hayat niyetle alakalıdır. Dün söylediğim bir laf başka yerlere çekilmeye çalışılıyor. Niyetim o değil. Mali genel kurul biraz elektrikli geçince ağzımdan istemediğim bir laf çıktı. Benim iki tane kızım var. Bütün bayanlardan özür diliyorum.

'Bu lig seyredilmez'

Futbolu seyredilebilir hale getirmek bizim, teknik direktörlerin, futbolcuların ve hakemlerin işi. Maça çıkmadan, maçı kafasında oynayan hakemlerle bu lig seyredilmez.

'Ortalıkta gezmesinler'

Hakemleri temizlemeden artık ortalıkta gezmesinler. Özellikle yaşlarını doldurmuş, kötü hakemlerin artık görev yapmaması gerekiyor. Artık 'VAR'dan kaç para alacağız, maçtan kaç para alacağız' derdindeler. VAR hakemi futbolu bilmiyor. Neden hakemi çağırdığını bilmiyor. Bizim kimseyle kişisel sorunumuz yok. Bir Aziz Bey vardı. O bizle uğraşıyordu biz de onla uğraştık.

'Türk futbolunu katletmiş'

Telefon geliyor, 'Bülent'e maç verin'. Niye Bülent'e maç veriliyor. Beşiktaş'ı katletmiş, Türk futbolunu katletmiş. Bülent Yıldırım tecrübesinde bir hakem gelip o hataları yapar mı? Ben yemiyorum, kimse yemiyor bunları. Geldi maçı katletti. Biz Galatasaray'a yenilebiliriz ama Beşiktaş o taç pozisyonundan gelen golü yemezdi. Bu hakemlerle bu lig daha fazla gitmez. MHK neden istifa etsin? Olayı düzeltsinler.

Galatasaray maçına gönderme

Rezillikten başka bir şey değil! Dünkü hakemlerin ve VAR'ın yerinde Galatasaraylı bir yönetici olsa yemin ederim ki böyle kararlar vermezdi"


Yorumlar