Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Fabri’den şampiyonluk itirafı

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, siyah-beyazlıların Slovakya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İspanyol kaleci Fabri, ''Bende Guti'yi dışardan tanıyorum. Saha içinde iyi bir oyuncuydu. Umarım bize geldiği zaman katkı sağlayacaktır'' dedi.

Abone ol
Abone ol 05 Temmuz 2018 18:51

Beşiktaş'ın İspanyol kalecisi Fabri, siyah-beyazlıların Slovakya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Avrupa Ligi ve Süper Lig’deki hedefleri için Fabri, “Takım içinde takım arkadaşlarımızla konuştuğumuzda hepimizin çabası gayreti performansımızı üst seviyeye çıkarmak. Önümüzde bir UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçımız var ve onu kazanarak gruplara kalmak istiyoruz. Lig bizim için çok önemli. Takım ve bireysel performanslarımızı iyi bir şekilde ortaya koyarak ligi şampiyon bitirmek istiyoruz” açıklamasını yaptı.

“KAMPLARDA İLK GÜNLER ZOR GEÇER” : Kamp atmosferini de değerlendiren Fabri ,”Sıkı çalışıyoruz, kamplarda ilk günler zor geçer. Aramıza katılan arkadaşlar var. Onlarında takıma adapte olması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

“UZATMA DAKİKALARINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİK HAKKI YARARLI” : Futbol kurallarına ilk kez eklenen ve Rusya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda da kullanılan 4’üncü oyuncu değişikliği ile ilgili de Fabri, “Uzatmada yapılan değişiklik konusu yararlı. 90 dakika sonrasında oyuncularda yorgunluk oluyor ve teknik direktörlerin de işini kolaylaştırmak için bunu olumlu görüyorum” ifadelerini kullandı.

“ERSİN İYİ BİR KALECİ” : Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için de Fabri, “İyi çalışıyor, yetenekli bir kaleci. Tecrübe kazanırsa iyi bir kaleci olabilir” dedi.

“ŞAMPİYONLUK GALATASARAY MAÇINDA KAÇTI” : Geçen sezonun ikinci yarısında oynanan ve şampiyonluğun kaybedilmesinde kritik öneme sahip Galatasaray mücadelesi için Fabri, “Geri dönme şansım olsa ikinci yarıda oynadığımız ve kaybettiğimiz Galatasaray maçını tekrardan oynamak isterdim. Şampiyonluk o maçta kaçtı”diye konuştu.


Yorumlar