Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş Transfer Haberleri | Burak Yılmaz, İtalyan kulübünün transfer teklifini geri çevirdi!

Beşiktaş Transfer Haberleri. Burak Yılmaz, İtalyan kulübünün transfer teklifini geri çevirdi. Beşiktaş'ta sezonun ikinci yarısında önemli gollere imza atan Burak Yılmaz, performansı ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Golcü oyuncu, İtalya'dan gelen teklifi geri çevirdi.

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2019 14:08

Beşiktaş Transfer Haberleri | Burak Yılmaz, İtalyan kulübünün transfer teklifini geri çevirdi!

Beşiktaş'ta sezonun ikinci yarısında önemli gollere imza atan Burak Yılmaz, performansı ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Golcü oyuncu, İtalya'dan gelen teklifi geri çevirdi.

Beşiktaş'ta önümüzdeki sezonun kadrosunda en önemli oyunculardan biri olarak görülen Burak Yılmaz, siyah-beyazlı forma ile ligin ikinci yarısında gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekiyor.

BURAK TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ

Golcü oyuncuya son olarak İtalya Serie-A'ya yeni yükselen Lecce kulübünün dolaylı yoldan transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Öncelikle oyuncunun niyetini öğrenmek ve kabul etmesi halinde Beşiktaş ile resmi temasa geçmeyi düşünen Lecce'nin teklifinin yıllık 2.5 milyon Euro olduğu bildirilirken, Burak Yılmaz'ın bu teklifi değerlendirmeye almadan reddettiği ifade edildi.

Beşiktaş'tan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini söyleyen milli golcünün gelecek olan tekliflerin kendisine değil resmi olarak Beşiktaş yönetimine iletilmesini istediği de gelen bilgiler arasında. Beşiktaş yönetimi ise transfer etmek için 1.5 yıl uğraştığı Burak Yılmaz'ı, reddedilemeyecek bir teklif gelmemesi halinde kesinlikle satmayı düşünmüyor.


Yorumlar