Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'tan taraftara kötü haber!

UEFA ile yapılan ‘Finansal Fair-Play’ anlaşması nedeniyle futbolcu satmadan transfer yapamayan Beşiktaş’ta işler istenildiği gibi gitmiyor...

Abone ol
Abone ol 22 Haziran 2017 23:43

Marcelo’yu çok isteyen Lyon’un Mangala’ya yönelmesi, Roma’nın da Oğuzhan için henüz resmi bir girişimde bulunmaması Siyah-Beyazlılar’ın elini kolunu bağladı...

Gönderilmesi planlanan bazı oyuncular için de bir gelişme yaşanmaması, Kartal’ın transfer politikasını oldukça etkiledi.

TRANSFERLER AĞUSTOSA SARKABİLİR



Konuyu önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında dile getiren başkan Fikret Orman’ın, bu şartlarda transferin zor olduğunu söylediği öğrenildi.Orman’ın, “Taraftar ve camia transfer bekliyor ama şu anda transfer yapabileceğimiz bir görüntü yok.

Bu çark, satmadan dönmez. Sadece Rhodolfo gitti, ondan gelen paranın yarısıyla da Caner Erkin’in bonservisini aldık.

Oyuncu satmaktan başka çaremiz yok” dediği belirtildi. Bu durumda transferlerin temmuzun ortalarına hatta ağustos ayına sarkabileceği bildirildi.

TALISCA'NIN MENAJERİNDEN BÜTÇE: MANU İDDİALARI DOĞRU DEĞİL 



Beşiktaş'ın 1 yıl daha kadrosunda tutmak istediği Anderson Talisca’nın menajeri Jesse Carvalho, Brezilyalı yıldızın Manchester United’a gideceği şeklindeki haberleri kesin bir dille yalanladı.


Yorumlar