Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'tan flash karar! Guti ile her an her şey olabilir

Beşiktaş'ta sezon sonunda görevden ayrılacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş'in, istifa etmesi halinde siyah-beyazlılar, sezon sonuna kadar yardımcı antrenör Guti'yle yola devam edecek.

Abone ol
Abone ol 06 Mart 2019 14:40

Beşiktaş'ta sezon sonunda görevden ayrılacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş'in, istifa etmesi halinde siyah-beyazlılar, sezon sonuna kadar yardımcı antrenör Guti'yle yola devam edecek.

A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü için anlaşmaya varan ve 1 Haziran 2019 tarihinde resmi olarak göreve başlayacak olan Şenol Güneş'in, lig bitmeden istifası gündeme geldi. Yarın Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek olan Güneş'in, görevden ayrılacağını açıklaması halinde, siyah-beyazlılar takımı yardımcı antrenör Guti'ye emanet edecek.

Acele ederek takımın başına yeni bir hoca getirmek istemeyen yönetim, İspanyol çalıştırıcıyla sezonu tamamlamayı planlıyor. Yeni hoca için de belirlemeler yapan siyah-beyazlılar, yerli isimlerden yana.

Beşiktaş taraftarının gündemden düşürmediği ve Alanyaspor'un başında başarılı bir dönem geçiren Sergen Yalçın ismi gündeme gelirken, bir diğer hoca adayı ise, Başakşehir'le lider durumda bulunan Abdullah Avcı. B planı ise Guti üzerine. Şenol Güneş'in lig bitmeden istifa etmesi halinde takımı Guti'ye emanet edecek olan Beşiktaş Yönetimi, kalan haftalarda İspanyol hocanın form durumuna göre farklı bir aksiyon alabilir.

A Milli Takım'a 4 yıllık imza atan teknik direktör Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki geleceği hız kesmeden tartışılmaya devam ediyor. Hoca her seferinde sezon sonu itibariyle gideceğini söylese de A Milli Takım'la çalışmaların startını verdi. TFF de mart ayındaki maçlar için Güneş'e görevlendirme yazısı gönderdi. Tecrübeli çalıştırıcının Beşiktaş'tan olası erken ayrılığında sorun yaşamak istemeyen siyah-beyazlı yönetim halen takımda antrenör olarak görev yapan Guti'ye "Göreve hazır ol" talimatını verdi.




Yorumlar