Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'tan Alvaro Negredo'ya teşekkür!

Beşiktaş'ın yıldız forveti Negredo'nun Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr takımına transfer olmasının ardından siyah - beyazlı ekip resmi internet sitesinden teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda,"Futbolcumuz Alvaro Negredo'nun sözleşmesi, karşılıklı anlaşma yoluyla sona ermiştir. Alvaro Negredo'ya emekleri için teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz." ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2018 20:31

Alvaro Negredo, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Nasr ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, İspanyol oyuncu için resmi sitesinden bir açıklama yayınladı. İspanyol oyuncuya teşekkür eden Beşiktaş, Negredo'ya kariyerinde başarılar diledi.

İşte o açıklama:

"Futbolcumuz Alvaro Negredo'nun sözleşmesi, karşılıklı anlaşma yoluyla sona ermiştir. Alvaro Negredo'ya emekleri için teşekkür eder, futbol kariyerinde başarılar dileriz."

NEGREDO DA VEDA ETTİ

Negredo da sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı ve siyah-beyazlı kulübe veda etti. Negredo paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Buraya geldiğimden beri İstanbul'u siyah ve beyaz olarak biliyorum. Benim de bir tarafım hep öyle kalacak.

"Bir yıl kadar önce Beşiktaş, bu renkler için mücadele etme ve hayatımda gördüğüm en tutkulu liglerden birisini tanıma şansını vererek bana inandı. Tüm bu süre boyunca, iyi günde ve kötü günde bu büyük ailenin bir parçası gibi hissettim. İyisiyle kötüsüyle hiç unutamayacağım çok yoğun geçen aylar oldu. Şimdi, zaman elveda diyip yeni bir maceraya başlama zamanı. Fakat öncelikle bu süreç boyunca yanımda olan herkese teşekkür etmek istiyorum.

Tüm Beşiktaş taraftarına bana destekleri için teşekkür ediyorum. Yönetime bana inandıkları için teşekkür ediyorum. Teknik ekibe ve takım arkadaşlarıma daha iyi bir futbolcu olmamda yardım ettikleri için teşekkür ediyorum. Sonuncusu ve en önemlisi tüm kulüp çalışanlarına görümeyen emekleri için teşekkür ediyorum. Siz olmadan bunların hiçbirisi gerçekleşemezdi. Buraya geldiğimden beri İstanbul'u siyah ve beyaz olarak biliyorum. Benim de bir tarafım hep öyle kalacak. Teşekkürler."


Yorumlar