Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in koltuğuna yeni aday!

Seçimin ardından ilk toplantısını yapan Beşiktaş yönetiminin önceliği teknik direktör konusu... Süper Lig'de görev yapan iki teknik adam üzerinde duran yönetimin yabancı alternatifleri arasına Ukraynalı teknik adam Sergi Rebrov ve yardımcı antrenör Guti Hernandez bulunuyor.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 21:40

Derbi mağlubiyetinin ardından Aytemiz Alanyaspor karşısında alınan 3 puan Beşiktaş'ta moralleri düzeltti.

Siyah beyazlı oyuncuların kalan 2 maçı da kazanıp sezon sonu görevinden ayrılacak olan teknik direktör Şenol Güneş ile 3'te 3 yaparak vedalaşmak istedikleri öğrenildi.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta eksik isimlerden Medel'in sakatlığını atlattığı belirtilirken Gökhan Gönül'ün ise bir süre daha takımdan ayrı kalması bekleniyor.

Yönetimin önceliği teknik direktör

Öte yandan ilk toplantısını yapan Beşiktaş yönetiminin önceliği ise teknik direktör konusu olacak.

Süper Lig'de görev yapan iki teknik adam üzerinde duran yönetimin yabancı alternatifleri arasına Ukraynalı teknik adam Sergi Rebrov ve yardımcı antrenör Guti Hernandez bulunuyor.

Yönetimin yeni teknik adam konusundaki kararını ligde son hafta oynanacak Kasımpaşa maçının ardından açıklaması bekleniyor.

Yeni sezon kadro planlaması üzerinde de çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı yönetimin maliyeti uygun ve takımda uyum sorunu yaşamayacak yerli oyuncular ile ülkeyi futbolunu iyi bilen yabancı isimlerle temas halinde olduğu gelen haberler arasında.


Etiketler Sergi Rebrov
Yorumlar