Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ta Loris Karius imzayı attı

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius’un imza töreni Vodafone Park'ta gerçekleştirildi

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2018 13:18

Beşiktaş’ın yeni transferi Loris Karius’un imza töreni Vodafone Park'ta gerçekleştirildi

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle:

"ÇOK GÜZEL BİR SEZON YAŞAYACAĞIZ"

"Karius'a ailemize hoş geldin diyorum. Annesi ve babası da olacaktı. Almanya'ya dönmek durumunda kaldılar. Baş başa yaptık bu nedenle. Burada çok güzel bir sezon ve şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum."

"BEN BİR BEŞİKTAŞ NEFERİYİM"

"İki gün evvel yaptığım bir röportaj hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Bayılıyoruz lafları bir yerden alıp bir yerlere çekmeye. Ben doğaçlama konuşuyorum. Kimsenin Beşiktaş'tan büyük olmadığını ve Beşiktaş'ın çok büyük bir camia olduğunu her zaman söylüyorum. Aynı röportajda da bunu söyledim. Oradaki dedim ki; yorulduk, biraz yukarı çıkmamız lazım. Bunu yönetebilmek için motive olmamız lazım dedi. Benim bunu ne manada söylediğimi herkes bilir. Röportajı dinleyen söyleyen herkes benim ne amaçla söylediğimi anlar. Ben bir Beşiktaş neferiyim, öyle geldim öyle gideceğim. Benim motivasyonum Beşiktaş için önemli çünkü pazarlamasından transferine her şeyiyle uğraşıyorum."

Loris Karius'un açıklamaları ise şöyle:

"İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM"

"Transfer sürecimde taraftarın desteği olağanüstüydü. Kendinizi çok iyi hissettiriyor. Taraftarların bu kadar büyük destek vermesi, bunca insanın size böyle büyük bir destek vermesi eşsiz. İnsanlar ben gelmeden önce, "Oraya gideceksin. İnsanlar seni havaalanında karşılayacak, ilginç olacak." dediler. Ne kadar anlatırlarsa anlatsınlar, bunu yaşamak çok farklı hissettiriyor. Onca insanın büyük bir mutlulukla karşılaması çok farklı bir duygu. İlk kez böyle bir şey yaşadım. Bu kadarını beklemiyordum. Buradaki yeni deneyimim için çok iyi bir başlangıç oldu."

"TARAFTARIN THOR BENZETMESİ YAPTIĞINI DUYDUM"

"Taraftarın bana Thor benzetmesi yaptığını duydum. Yazılan şeylerin önemli bir kısmını anlayamıyorum. Almanya'da Türk kökenli birçok arkadaşım var. Onlar bana her şeyi anlattı. Her şeyden haberim var."

"DUYDUĞUM HER ŞEY OLUMLUYDU"

"Beşiktaş ile ilgili duyduğum her şey çok olumluydu. İlgiyi duyunca burada oynamış bazı oyuncularla konuştum. Onlar da bana tamamen olumlu şeyler söyledi. Buraya katılma arzum iyice güçlendi."

MARİO GOMEZ İLE KONUŞMADIM

"Ben buraya gelmeden önce burada daha önce oynamış Alman oyuncularla konuştum ve onların söyledikleri şeyler tamemen pozitifti. Benim pozitif düşüncelerimle birleşince kararı vermemde büyük etkisi oldu. Mario Gomez ile konuşmadım. Onun burada ne kadar mutlu olduğunu ne kadar iyi şeyler yaptığını biliyorum. Kendisiyle ne kadar doğrudan bağlantı kurmasam da onunla yakın oturuyorum ve çevresinden duyduğum şeyler tamamen pozitifti.



İmaj meselesiyle ilgili şeyleri duymak güzel şeyler, böyle kıyaslanmak güzel ama önceliğim burada iyi bir performans sergilemek sonra bunları konuşabiliriz."

"FİNAL MAÇI GERİDE KALDI"

"Şampiyonlar Ligi finali benim için şanssız bir gündü ama geçmişte kaldı. Ben geleceğe odaklandım."

"OYNAMAK İÇİN HAZIRIM"

"Liverpool'da sezon öncesi kampına katıldım ve hazırlık maçlarında oynadım. Sadece transfer belli olunca sakatlık yaşamamak adına Liverpool'daki son birkaç günde salonda çalıştım. Genel itibariyle hazırım ve hoca izin verirse oynayabilirim."

"KLOOP KALMAMI İSTEDİ"

"Kloop ile uzun bir konuşmamız oldu. Kendisi beni kadroda tutmak istedi ama ben kendi isteğimi söyledim ve ayrılmak istediğimi uygun bir şekilde anlattım. Günün sonunda herkes için olumlu bir sonuç alındı."

Yorumlar