Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş rahat kazandı! Beşiktaş Kayserispor maç özeti izle

Lefter Küçükandonyadis Sezonu Spor Toto Süper Lig 7. hafta karşılaşmasında sahasında Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş, İlk yarıda Vagner Love'ın golü ile soyunma odasına 1 - 0 skor avantajıyla gitti. Karşılaşmanın ikinci yarasında sahneye çıkan Ricardo Quaresma'nın harika golü ile sahadan 2-0 galip ayrıldı ve 3 puanı cebine koydu. Kayserispor ise Fenerbahçe galibiyetinden sonra ligde üst üste üçüncü maçını da kaybetti.

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2018 21:01

Spor Toto Süper Lig 7. hafta karşılaşmasında Kayserispor’u konuk eden Beşiktaş, Vodafone Park’ta taraftarının müthiş desteği ile 2-0 galip geldi.

Maçın 34. dakikasında Brezilyalı forvet Vagner Love’ın golüyle 1-0 öne geçen Beşiktaş, Ricardo Quaresma’nın 71. dakikadaki şık golüyle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

İlk golün asistini yapan Portekizli futbolcu siyah beyazlıların maçtaki en etkili ismi oldu.

Kayserispor ise zorlu deplasmanda fazla etkili bir futbol sergileyemezken zaman zaman yakalanan fırsatları ise gole çeviremeyi başaramadı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 14 yaparken Kayserispor 8 puanda kaldı. Siyah beyazlılar gelecek hafta deplasmanda Atiker Konyaspor’a konuk olurken Kayserispor sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Beşiktaş - Kayserispor maç özeti izle

LOVE ŞANSININ DA YARDIMIYLA

Ev sahibi Beşiktaş, Kayserispor karşısında Vagner Love’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçın 34. dakikasında ani gelişen Beşiktaş atağında Vagner Love’la duvar pası yapan Quaresma sağdan ceza alanına girdi ve ikiye bir pozisyonda yeniden Brezilyalı oyuncuyu gördü. Love’ın kaleci Lung’tan dönen vuruşu yine Brezilyalı oyuncunun ayağına çarpınca top ağlarla buluştu.

UMUT YERDE KALDI HAKEM ‘DEVAM’ DEDİ

Karşılaşmanın 44. dakikasında ise tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Varela’nın savunma arkasına doğru havalandırdığı topa Umut Bulut hareketlenmek istedi. Ceza alanı ön çizgisinde Gökhan’la girdiği ikili mücadelede yerde kalan Umut Bulut formasından çekildiğini işaret ederek serbest vuruş bekledi ancak hakem devam kararı verdi.

KAYSERİ NET FIRSATLARI HARCADI

İkinci yarının başında ise konuk ekip Kayserispor’un etkili futbolcu vardı. Maçın 46. dakikasında sol kanattan bomboş durumda savunma arkasına sarkan Umut Bulut son çizgiye indi ve ortasını yaptı, arka direkte Varela’nın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı. Dakikalar 52’yi gösterirken Kayserispor atağında Chery sağ kanattan ortasını yaptı, kale önünde Umut’un kafasını sıyıran top yandan auta çıktı.

QUARESMA ‘TRIVELA’YLA RAHATLATTI

Kayserispor’un üst üste atakları karşısında bunalan Beşiktaş, Ricardo Quaresma’nın 72. dakikada attığı golle rahat bir nefes aldı. Adem Ljajic’in pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topu alan Gökhan Gönül’ün yerden vuruşunda direkten dönen top Quaresma’nın önünde kaldı. Portekizli de altı pasın hemen dışından nefis bir trivelayla topu ağlara yolladı ve skoru 2-0 yaptı.


Yorumlar