Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş Osmanlıspor maçı 5-1 Maç Sonucu

Beşiktaş Osmanlıspor maçı Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak. Haftanın merakla beklenen Beşiktaş Osmanlıspor maçı canlı yayın olarak beIN Sport kanalından ve eş zamanlı olarak trhaberler ana sayfasından canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz. Peki Beşiktaş Osmanlıspor maçı saat kaçta canlı izlenecek?

Abone ol
Abone ol 17 Aralık 2017 11:54

Beşiktaş Osmanlıspor maçı Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak. Haftanın merakla beklenen Beşiktaş Osmanlıspor maçı canlı yayın olarak beIN Sport kanalından ve eş zamanlı olarak trhaberler ana sayfasından canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz. Peki Beşiktaş Osmanlıspor maçı saat kaçta canlı izlenecek?



MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ




VODAFONE PARK TRİBÜNLERİ BOŞ KALDI



MAÇIN EN ÖZEL ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Beşiktaş-Osmanlıspor maçı, siyah-beyazlı takımın 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

8. dakikada Talisca'nın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak kaleci Karcemarskas'ta kaldı.

17. dakikada Quaresma'nın sağdan yaptığı ortada Hutchinson müsait pozisyonda kafayla meşin yuvarlağa vurdu, top auta gitti.

32. dakikada Beşiktaş'ın golü geldi. Adriano'nun soldan yaptığı ortaya iyi yükselen Babel'in kafa vuruşunda top filelere gitti: 1-0

34. dakikada Osmanlıspor gole yaklaştı. Sağdan kullanılan köşe vuruşunda Özer Hurmacı ön direkte meşin yuvarlağa kafayla vurdu, Fabricio topu kornere çeldi.

36. dakikada Babel'in ceza sahası içindeki pasında Quaresma sağdan gelişine vurdu, kaleci gole izin vermedi.

40. dakikada Tosic soldan ceza sahasına girdi. Sırp oyuncunun yerden sert ortasında Negredo topa vurdu ancak savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.

43. dakikada Beşiktaş skoru 2-0 yaptı. Medel'in kendi ceza sahasından çıkarttığı topla başlayan hızlı atakta Quaresma'nın sağdan yaptığı ortada Babel göğsüyle topu ağlara gönderdi: 2-0

Karşılaşma, Beşiktaş'ın 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.









Beşiktaş Osmanlıspor Canlı izle (Şifresiz) - Canlı Maç İzle. Beşiktaş Osmanlıspor maçı bugün canlı izlenecek. Beşiktaş Osmanlıspor maçı saat kaçta canlı izlenecek? Futbolseverlerin merakla beklediği Beşiktaş Osmanlıspor maçı izlemek için tıklayınız. Beşiktaş Osmanlıspor maçı ülkemizde şifreli olarak izlenecek. Peki Beşiktaş Osmanlıspor maçı şifresiz veren yabancı kanallar hangileri? İşte Beşiktaş Osmanlıspor maçı hakkında merak edilenler.



Beşiktaş Osmanlıspor maçı canlı yayın bilgileri

Beşiktaş Osmanlıspor maçı canlı izle: beIN Sports canlı izle

Beşiktaş Osmanlıspor maçı saat: 19.30

Beşiktaş Osmanlıspor maçı tarih: 17 Aralık 2017

Beşiktaş Osmanlıspor maçı hakem: Halil Mutlu Meler

Beşiktaş Osmanlıspor maçı stat: Vodafone Park

Beşiktaş Osmanlıspor maçı canlı anlatım: trhaberler.com

Beşiktaş Osmanlıspor maçı öncesi tüm gelişmeler haberimizde. İşte Beşiktaş Osmanlıspor maçı haberleri...



 

Avrupa'daki performansını Süper Lig'e yansıtamayan Beşiktaş, Osmanlıspor'u yenerek yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Beşiktaş ile Osmanlıspor arasındaki karşılaşma, saat 19.30'da Vodafone Park'ta oynanacak. beIN Sports'dan naklen yayınlanacak mücadeleyi, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Averajla 4. sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, rakibini mağlup edip önündeki takımların puan kaybını bekleyecek. 

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş

Fabri

Gökhan

Pepe

Tosic

Adriano

Medel

Tolgay

Quaresma

Talisca

Babel

Cenk

Osmanlıspor

Karcemarskas

Vrsajevic

Maxsö

Anıl

Pinto

Lawal

Musa

Josue

Serdar

Umar

Cikalleshi



 

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!



Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

haberler12.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

haberler12.com

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey


Yorumlar