Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş LASK Linz UEFA Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda (CANLI İZLE)

Beşiktaş LASK Linz maçı bu akşam futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla takip edilecek. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş bu akşam Vodafone Arena'da LASK Linz ekibiyle karşı karşıya gelecek. Kendi taraftarı önünde maçı kazanmak isteyen Beşiktaş, rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakalamak istiyor. Peki, Beşiktaş LASK Linz maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Abone ol
Abone ol 09 Ağustos 2018 19:19

Beşiktaş LASK Linz maçı ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk mücadelesine çıkacak olan Siyah Beyazlı temsilcimiz, taraftarı önünde galibiyet almaya odaklanacak. Deplasmanda oynayacağı mücadele öncesinde avantajı elinde tutmak isteyen Beşiktaş, LASK Linz karşısında farklı galibiyeti hedefleyecek. Peki, Beşiktaş LASK Linz UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme mücadelesi ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesinde merak edilen bazı bilgiler

Beşiktaş - LASK Linz maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Vodafone Park'ta 9 Ağustos Perşembe günü oynanacak mücadele saat 21:00'de başlayacak. Maç D-Smart Smart Spor 77. kanalından canlı olarak yayınlanacak

Beşiktaş’ın Avrupa performansı

beşiktaş maç ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş’ın Avrupa kupalarındaki performans tablosu şöyle:

3 kez çeyrek final oynadı

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 3 kez çeyrek finale yükseldi. Şampiyon Kulüpler Kupası’nda 1986-1987 sezonunda adını çeyrek finale yazdıran siyah-beyazlı ekip, 2002-2003 sezonunda ise bu kez UEFA Kupası’nda aynı başarıyı sergiledi. Beşiktaş, Avrupa’daki en başarılı dönemlerinden birini de Şenol Güneş yönetiminde yaşadı. Siyah-beyazlılar, Güneş’in teknik direktörlüğünde 2016-2017 sezonu UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kadar çıktı.

Avrupa’daki en farklı galibiyetini bu sezon aldı

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetine bu sezon ulaştı. Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile Vodafone Park’ta oynadığı rövanş mücadelesini 6-0 kazanarak, tarihinin en farklı galibiyetine imza attı. Avrupa kupalarında 2002-2003 sezonu UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Bosna Hersek temsilcisi Saraybosna’yı deplasmanda 5-0 yenen Beşiktaş, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv’i 2011-2012 sezonu UEFA Avrupa Ligi organizasyonunda İstanbul’da 5-1 mağlup etmeyi başardı. Siyah-beyazlı ekip ayrıca, 2005-2006 sezonu UEFA Kupası’nda Liechtenstein ekibi Vaduz’u evinde 5-1 yendi.

Beşiktaş LASK Linz UEFA Kupası maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Farklı mağlubiyetler

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki en farklı mağlubiyetini 2007-2008 sezonunda yaşadı. Söz konusu sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden siyah-beyazlı ekip, Liverpool’a deplasmanda 8-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar ayrıca, 2000-2001 sezonunda İngiliz ekibi Leeds United ve 2016-2017’de Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’e aynı organizasyonda rakip sahada 6-0 yenildi.

"BİZİM RAKİBİMİZ 11 KİŞİDEN İBARET"

UEFA Avrupa Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu ilk karşılaşmasında Beşiktaş’ın konuğu olacak olan LASK Linz’de teknik direktör Oliver Glasner ve takım kaptanı Gernot Trauner basın toplantısında konuştu.

Beşiktaş maçında sürpriz yapmak istediklerini söyleyen Glasner, "Beşiktaş uluslararası tecrübe sahibi ve güçlü bir takım. Şampiyonlar Ligi’ndeki başarısı ortada, birçok büyük takımı yendi. Dersimize iyi çalıştık, detayları inceledik ve Beşiktaş’ın hatalarını tespit ettik. Maç için öngörülerimiz var ve buna göre hareket edeceğiz. Bizim de yakalayacağımız pozisyonlar olacak, bunları değerlendirmeye çalışacağız. Ödevlerimize iyi çalıştık. Şu anda oyuncularım dahi taktiğimizi bilmiyor. Beşiktaş’a sürpriz yapmaya çalışacağız. Beşiktaş gerçekten iyi oynayan ve başlı başına kaliteli bir takım. Daha ofansif ve önde rahatsız etmeyi düşünüyoruz. İyi ve heyecanlı bir maç ortaya koymaya çalışacağız" diye konuştu.





Beşiktaş Stadı’nın atmosferiyle ilgili konuşan Glasner, "Yarın 30-40 bin kişi bekleniyor ve çok sesli bir ortam olacağını biliyoruz. Fakat stada, taraftara karşı değil Beşiktaşlı futbolculara karşı oynayacağız. Bizim rakibimiz 11 kişiden ibaret" ifadelerini kullandı.

Avusturyalı teknik adam ayrıca saha zemininde yer yer bozulmalar olduğunu ve bu durumdan memnun kalmadığını söyledi.


Yorumlar