Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil: Fenerbahçe maçında tur atmak çok keyifli olur

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ürkmezgil, Adanaspor'u 3-2 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, "Fenerbahçe maçında şampiyonluk turunu atabilecek güçteyiz. Fenerbahçe maçında tur atmak çok keyifli olur." dedi.

Abone ol
Abone ol 25 Nisan 2017 13:59

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kalan haftalarda dikkatli olacaklarını ve alacakları galibiyetlerle şampiyonluğa ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon ile yaptıkları zorlu mücadelenin ardından Adanaspor karşısına çıktıklarını belirten Ürkmezgil, şöyle konuştu:

"Puan farkı olmasına rağmen henüz 'şampiyonuz' diyemeyiz. Bu hafta şampiyonluktaki rakibimiz Medipol Başakşehir ile oynayacağız, ardından Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Daha önce avantajın bizde olmadığını söylemenin şımarıklık olacağını belirtmiştim. Şampiyonluk için bir adım daha ilerledik."

Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde şampiyonluğa ulaşabileceklerinin hatırlatılması üzerine Ürkmezgil, "Fenerbahçe maçında şampiyonluk turunu atabilecek güçteyiz. Lyon karşılaşmasına da çok inanıyordum, detaylarda kaybetmiştik. Fenerbahçe maçında tur atmak çok keyifli olur." dedi.

"Üçüncü yıldız çok önemli"

Ürkmezgil, takımın şampiyon olması halinde tarihlerinde üçüncü kez yıldız takmanın mutluluğunu yaşayacaklarını dile getirdi.

Şampiyonluğa çok yaklaştıklarını hatırlatan Ahmet Ürkmezgil, "Üçüncü yıldız çok önemli. Geçen sezonki şampiyonluğumuz da anlamlıydı. Stadımız yeni açılmıştı. Bu sezonki şampiyonluğun anlamı da çok farklı olacak. Çok çalıştık. Başkanımızdan en alt kademeye kadar herkes çok gayret gösterdi. Çok emek verdi. Başarılar kolay olmuyor." diyerek sözlerini tamamladı.


Yorumlar