Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ın transfer haberleri 15 Ağustos 2018

Beşiktaş'tan son dakika haberlerine göre transfer girişimleri sürerken Sporting Lizbon, Ricardo Quaresma için nabız yokladığı iddia edilmişti, Portekiz'den açıklama geldi.. Siyah beyazlıların genç kalecisi Yavuz Ulaş yuvadan ayrıldı. Fransız basını Nacer Chadli'de son düzlüğe girildi. Filistinli Aburamadan resmen Beşiktaş'ta. İngiltere'den Karius iddiası. Mitroglou yeniden gündeme geldi. Vida için Monaco devreye girdi. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 15 Ağustos 2018 14:20

Son dakika haberine göre Sporting Lizbon'un Ricardo Quaresma'yı 4 milyon euro bonservis karşılığında kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti. Akşam'ın haberine göre Portekiz ekibi yıldız futbol için nabız yokluyordu. Ancak Portekiz basını böyle bir durumun olmadığını Sportin Lizbon'un Quaresma'yı transfer etmek gibi bir düşüncesi olmadığını yazdı. O Jogo gazetesi kulüpteki kendi kaynaklarına dayanarak bu iddiaların dedikodudan ibaret olduğunu yazdı.

Beşiktaş'ın alt yapısına getirilen antrenör Sead Halilagic, ilk transferini gerçekleştirdi. Siyah- Beyazlılar, isveç vatandaşı Filistinli futbolcu Bader Aburamadan'ı alt yapısına kazandırdı. 

Transfer döneminin bitimine yaklaşık 2 hafta kala gaza basan Siyah-Beyazlılar, yeni yapılanma bütçesini Vida’yla karşılamayı düşünüyor. Hırvat stoper için Monaco’yla görüşen yönetim, Negredo’yla da yolları ayırmayı hedefliyor. Beşiktaş Yönetimi, Vida ve Negredo’nun olası gidişi sonrasında 4 bölgeye takviye planlıyor. Kaleye Arsenal’den Ospina, stopere PSV’den Mirin, 10 numaraya Dortmund’dan Kagawa ve forvete ise Marsilya’dan Mitroglou öncelikler arasında yer alıyor.

Beşiktaş'ın genç kalecisi Yavuz Ulaş, Antalysapor'a transfer oldu. 19 yaşındaki file bekçisi, Akdeniz ekibinin U21 takımında görev yapacak.

Beşiktaş'ın Marsilya'nın Yunan golcüsü Konstantinos Mitroglou için harekete geçtiği öne sürüldü. Daha önce de Beşiktaş'ın gündemine gelen futbolcu Marsilay'da Benfica'daki performansına yaklaşamamıştı. 

Eintranct Frankfurt takımında forma giyen ve 10 numara pozisyonunda oynayan Marco Fabian'nın Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia edildi. Alman basınında yer alan haberde Beşiktaş'ın Frankfurt ile yapacağı görüşmesi sonunda transferin netleşeceği belirtildi.

Sevilla'ya Vida için ret

Beşiktaş Vida için Sevilla'dan gelen teklifi beklentilerin altında olduğu için reddetti. Adı açıklanmayan bir İtalyan kulübünün de Vida'yla ilgilendiği belirtiliyor.

Beşiktaş'ta transfer harekatı hız kesmiyor. Siyah-beyazlılar, Talisca'nın ardından 10 numara arayışlarını sürdürmeye devam ediyor. Birçok isimle temasa geçen Kara Kartal, rotasını Interli oyuncu Joao Mario'ya çevirdi. Joao Mario ismi daha geçen sezon devam ederken gündeme gelmişti. Inter, Chelsea'den Bakayoko'ya talip olunca, Mario'nun menajerini arayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Kapımız Mario'ya hala açık, yeniden görüşebiliriz" mesajını gönderdi.

10 numara pozisyonu için arayışlarda olan Beşiktaş'ta o bölge için son aday, Ryad Boudebouz oldu. Fanatik'te yer alan habere göre, Real Betis'te forma giyen Cezayirli futbolcu için takımıyla ve kendisiyle görüşmelere başlanacak. Real Betis Boudebouz'u, geçtiğimiz yaz Montpellier’den 7 milyon Euro bonservis karşılığında transfer etmişti.

Nacer Chadli için son dönemeç

Beşiktaş'ta Nacer Chadli transferinde son dönemece girildi. Kiralama görüşmelerinde birkaç pürüzün kaldığı belirtiliyor. Oyuncuya önerilen yıllık 2 milyon 750 euro maaş teklifi kabul edildi. Şampiyonluk halinde bonus da alacak olan Chadli'nin bu hafta duyurulması bekleniyor.

The Sun'ın haberine göre Beşiktaş, Alisson Becker'in transferi sonrası Liverpool'da ilk 11'deki yerini kaybeden Loris Karius'u yakından takip ediyor. Daha önce Simon Mignolet ile de ilgilenen Beşiktaş, Belçikalı file bekçisinin bonservis ve maaşını karşılamakta zorlanmıştı.

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde iki hatalı gol yiyen Loris Karius eleştirilerin odak noktası olmuştu. Liverpool da kafasını toparlaması adına Karius'u kiralık göndermeye sıcak bakıyor.

Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde iki hatalı gol yiyen Loris Karius eleştirilerin odak noktası olmuştu. Liverpool da kafasını toparlaması adına Karius'u kiralık göndermeye sıcak bakıyor.

Ospina'da sorun var

Ospina transferinde ise Arsenal 5 milyon euro kiralama bedeli isterken Beşiktaş 2 milyon euro'dan fazla vermeyeceğini belirtti.

İtalyan basını Torino'nun Simone Zaza'yı transfer etmek için Adem Llajic'i satmak istediği ve Beşiktaş'ın oyuncuyla ilgilendiğini yazdı. Ancak Tuttosport'un haberine göre İtalyanlar bu transfer için 15 milyon euro istiyor.

Beşiktaş'ın Shinji Kagawa ve Mario Götze için yaptığı hamleler sonuç getirmedi. Dortmund kiralamaya sıcak bakmadığını sadece bonservisiyle oyuncuların satışına izin vereceğin açıklayınca transfer yattı.

Domagoj Vida için beklediği teklifleri alamayan Beşiktaş, Premier Lig'de transferin bitmesinin ardından rotayı İspanya, Fransa ve İtalya'ya çevirdi. Eğer istenen teklif gelmezse Vida takımda kalacak ve devre arası beklenecek.

France Football; Beşiktaş'ın West Bromwich forması giyen Nacer Chadli ile maaş konusunda anlaşma sağladığını yazdı. Siyah beyazlıların, İngiliz kulübü ile ise Chadli'nin kiralanması konusunda görüşmelerini yaptığı belirtildi. Bu arada West Bromwich Albion'un Norwich City maçının kadrosuna Belçikalı oyuncu yer almadı. İngiliz taraftarlar Chadli'nin kadroya alınmamasını Beşiktaş'a transfer olduğu şeklinde yorumladı.

Ospina olmazsa Tolga

Kaleci konusunda David Ospina'ya odaklanan ve oyuncudan yıllık ücret konusunda indirim bekleyen Beşiktaş yönetimi, transferin olumsuz sonuçlanması halinde Tolga Zengin ile yola devam edecek.


Yorumlar