Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ın hedefi Wahbi Khazri!

Siyah-Beyazlılar, menajerlerin önerdiği Wahbi Khazri konusunda çalışmalara başladı. Bonservisi Sunderland’te olan Tunuslu yıldız kiralık oynadığı Rennes’de 34 maça çıktı ve ağları 11 kez havalandırdı.

Abone ol
Abone ol 09 Haziran 2018 14:03


Takımdan ayrılan Anderson Talisca'nın yerini nokta bir transferle doldurmak isteyen Beşiktaş'ta arayışlar sürüyor... Bernard'tan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Siyah Beyazlılar, Everton'lu Klaassen'le temaslarını sürdüyor. Son olarak, sezonu Rennes'de geçiren Wahbi Khazri'nin de Beşiktaş'ın transfer gündemine girdiği öğrenildi.

GÜNEŞ'İN RAPORU BEKLENİYOR



Menajerler tarafından teklif edilen 27 yaşındaki Tunuslu yıldızla ilgili araştırmalar yapan yönetim, teknik patron Şenol Güneş'ten olumlu rapor gelmesi halinde görüşmelere başlayacak. Bonservisi İngiliz kulübü Sunderland'te olan Wahbi Khazri'nin Rennes'le kiralık sözleşmesi sonra erdi.

ÇABUK, TEKNİĞİ DE MÜKEMMEL



İki yıl önce 12 milyon Euro'ya Bordeaux'dan Sunderland'e transfer olan Khazri, Ada'da bekleneni veremedi. Fakat Rennes'te çok başarılı bir sezon geçiren Tunuslu 10 numara, 34 resmi maçta 11 gol atarken, 4 de asist yaptı. Khazri çabukluğu ve müthiş top tekniği ile biliniyor.



Kaynak: Takvim


Yorumlar