Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'ın Burak Yılmaz pişmanlığı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Teknik Direktör Şenol Güneş'in 2 sezondur istediği Burak Yılmaz'ı daha önce almadığı için pişman oldu. Orman'ın yakın çevresine, "Burak Yılmaz'ı keşke daha önce alsaydık." dediği iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2019 19:37

Milli araya Göztepe'yi 1-0 yenerek moralli giren Beşiktaş'ta Burak Yılmaz pişmanlığı yaşanıyor. Tecrübeli oyuncu son maçlardaki üstün performansını devam ettirerek takıma galibiyeti getiren golü atmayı başardı.

Attı ama golcü oyuncu Beşiktaşlıları bir yandan sevindirirken bir yandan da düşündürüyor. Siyah-beyazlıların ligde şampiyonluk yarışının çok gerisinde kalmasının en önemli sebebi ilk yarıda yaşadığı golcü eksikliğiydi. Negredo sezon başında gitti, Vagner Love, Cyle Larin ve Mustafa Pektemek ise beklentilerin çok uzağında kalınca Beşiktaş da son yıllarda hiç alışık olmadığı bir şekilde lidere uzaktan bakar oldu. Burak Yılmaz geldi, dertlere derman oldu ve Beşiktaş'ın 2019 yılında hiç yenilmemiş olmasında en önemli rolü oynadı.

Siyah-beyazlı yönetim de taraftarlar gibi büyük bir pişmanlık yaşıyor. Şenol Güneş'in yoğun ısrarlarına rağmen taraftar tepkisinden çekinildiği için Burak Yılmaz transferi sezon başında gerçekleşememişti.

Hatta Şenol Hoca geçen sezon da Burak'ı istemiş ama sosyal medyadaki tepkilerden sonra yönetim o zamanda da transferi yapamamıştı. Geç de de olsa Burak Yılmaz'ın gelişinden sonra yıldız oyuncunun gol makinesi gibi çalışmasından dolayı vaktiyle hem tepki gösteren taraftarlar, hem de bu tepkileri dinleyen yöneticiler adeta dizlerini dövüyor. Başkan Fikret Orman'ın da Göztepe maçı sonrasında yakın çevresine, "Burak Yılmaz'ı daha önce alsaydık bu sezon biz şampiyon olurduk" dediği öğrenildi.


Yorumlar