Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş İdmanında Ricardo Quaresma'dan muhteşem gol! video izle

Ricardo Quaresma'dan muhteşem golü sosyal medyada olay oldu! Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan ​Beşiktaş'ın milli arada hazırlıkları sürüyor. Siyah-beyazlı ekibin sabah yapılan antrenmanında Ricardo Quaresma fırtına gibi esti.

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2018 15:06

Beşiktaş İdmanında Ricardo Quaresma'dan muhteşem gol


(function(d,e,f){var g=e.createElement("script");g.type="text/javascript",g.src="https://trhaberler-com.cdn.vidyome.com/vme/builds/get.js",g.asyc=!0,g.setAttribute("id",`vme-data-${f}`),g.setAttribute("sticky-id",`${f}`),g.onload=function(){d.VME.create(f)},e.getElementById(`vme-sc-${f}`).parentNode.insertBefore(g,e.getElementById(`vme-sc-${f}`).nextSibling)})(this,document,"4DenHaelgH1");

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan ​Beşiktaş'ın milli arada hazırlıkları sürüyor. 

İdmanda kendisine has rabona vuruşuyla Alman eldiven Loris Karius'u mağlup eden Portekizli kanat oyuncusu, klas gollerinden birine imza attı. Sosyal medyada Beşiktaş taraftarları bu gole beğeni yağdırdı. 

Portekiz Milli Takımı aday kadrosuna bu kez davet edilmeyen başarılı futbolcu, idmanlarda takımın en formda oyuncuları arasında bulunuyor. Dünya Kupası macerasının ardından sezona formda giren Q7, yaptığı asistlerle takımına kritik galibiyetler getirdi. 

İştte Beşiktaş İdmanından kareler




Yorumlar