Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş Gençlerbirliği Canlı İzle CANLI ANLATIM

Beşiktaş Gençlerbirliği maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler arama motorları üzerinden Beşiktaş Gençlerbirliği maçı şifresiz canlı izle aramaları yapıyor. Taraftarlar, Beşiktaş Gençlerbirliği şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve orta sıralarda yer alan iki ekibin zorlu geçecek karşılaşmasına buradan ulaşabilirsiniz. İşte Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izleme yolları. Karşılaşma ile ilgili tüm detayları bu haberde bulabilirsiniz...

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2018 20:31

Beşiktaş:1 Gençlerbirliği:0

CANLI ANLATIM

90. dakika: Karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

88. dakika: Kaleciden dönen topla altıpas içerisinde buluşan Vagner Love'un kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

87. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner Erkin'in ortası ile arka direkte buluşan Atiba Hutchinson'ın kafa vuruşu kaleci Johannes Hopf'tan dönüyor.

82. dakika: Beşiktaş, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Oğuzhan Özyakup'u, Anderson Talisca'nın yerine oyuna alarak kullanıyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Caner Erkin geçiyor. Caner Erkin'in ortasını Ahmet Oğuz kafayla uzaklaştırıyor.

80. dakika: Stephane Sessegnon'un pası ile sol kanatta topla buluşan Elvis Manu'nun ortasını Gary Medel kafayla uzaklaştırıyor.

78. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Stephane Sessegnon geçiyor. Sessegnon'un ortası ile arka direkte buluşan Aleksandar Scekic'in kafa vuruşu farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

74. dakika: Beşiktaş, bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Alvaro Negredo'nun yerine Vagner Love'u oyuna alarak kullanıyor.

73. dakika: Alvaro Negredo ile verkaça giren Tolgay Arslan, altıpasın hemen dışından sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak bu şuta kaleci Johannes Hopf iki hamlede sahip oluyor.

72. dakika: Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Caner Erkin'in pası ile topla buluşan Anderson Talisca, yerden pasını ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bulunan Alvaro Negredo'ya vermek istiyor ancak son anda araya giren Uğur Çiftçi, tehlikeyi uzaklaştırıyor.

69. dakika: Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Caner Erkin, son çizgiden ortasını Alvaro Negredo'ya yapıyor. Negredo'nun kafa vuruşu kaleci Johannes Hopf'ta kalıyor.

68. dakika: Gençlerbirliği, karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Aydın Karabulut'un yerine Elvis Manu'yu oyuna alarak kullanıyor.

64. dakika: Beşiktaş takımı bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Jeremain Lens oyundan çıkarken yerine Caner Erkin giriyor.

61. dakika: Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Stephane Sessegnon geçiyor. Sessegnon'un ortası ile penaltı noktasına yakın bir bölgede buluşan Petar Skuletic'in kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

59 ' Gençlerbirliği'de Alper Uludağ çıktı Khalili girdi Alper Uludag - Abdul Khalili

 57 ' Beşiktaş'ta Tosic rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü

Talisca attı 1-0

48 ' Atiba'nın vuruşunda kaleci Hopf gole izin vermedi. Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başladı.

47 ' Beşiktaş gole yaklaştı! Lens'in vuruşunda kaleci Hopf gole izin vermedi!

46 ' İkinci yarıda Gençlerbirliği'de Jailton'un yerine Zeki Yavru görevi yapacak. Jaílton Paraíba - Zeki Yavru

46 ' Hakem düdüğü çaldı ve ikinci yarı başladı

45 ' İlk yarının sonuna 2 dakika eklendi.

 44 ' Kullanılan köşe vuruşundan Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.

43 ' Sessegnon'un frikiğinde Fabri müthiş uzandı ve topu kornere çeldi.

39 ' Babel soldan çalımlarla içeri girdi ancak ortasında top kimseye dokunmadan dışarı çıktı.

36 ' Gençlerbirliği gole yaklaştı! Skuletic'in çaprazdan vuruşunda kaleci Fabri gole izin vermedi!

29 ' Beşiktaş yine kaçırdı! Tolgay'ın ara pasında Lens çizgiye inerek topu içeri çevirdi. Babel uygun pozisyonda topu üstten dışarı attı.

27 ' Beşiktaş bu dakikalarda baskısını bir hayli artırdı.

21 ' Kullanılan köşe vuruşunda Gökhan Gönül'ün kafa vuruşu kaleci Hopf'tan döndü. Ceza sahası dışına çıkan topa Adriano vurdu top yandan dışarı çıktı.

20 ' Talisca'nın kullandığı frikik barajdan kornere çıktı.

19 ' Talisca ceza yayı üstünde yerde kaldı. Beşiktaş çok tehlikeli bir noktadan frikik kullanacak.

17 ' Beşiktaş bu dakikalarda baskısını artırdı. Talisca'nın ceza sahasına girmeden çektiği şut Negredo'dan geri geldi.

9 ' Milinkovic'in kullandığı frikikte top Babel'in kafasından sekti. Babel bu pozisyonda yerde kaldı. Sağlık görevlileri sahada...

8 ' Gençlerbirliği tehlikeli sayılabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandı.

5 ' Geride kalan ilk 5 dakikada tek tehlikeli atak Gençlerbirliği'den geldi. Beşiktaş topun hakimi ancak henüz net bir pozisyonları yok

3 ' Maçın ilk tehlikesi Gençlerbirliği'den! Savunma arkasına atılan topta altı pasta Skuletic topa dokunmadan önce Fabri topun sahibi oldu.

1 ' Hakem düdüğü çaldı ve maç başladı

Beşiktaş Gençlerbirliği şifresiz canlı izle ! Beşiktaş Gençlerbirliği karşılaşmasını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden Osmanlıspor Bursaspor maçı canlı izle şifresiz aramaları yapıyor. İki takım taraftarları Beşiktaş Gençlerbirliği şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. İşte Beşiktaş Gençlerbirliği maçı canlı izleme yolları. Süper Lig'de oynadığı son oynadığı son 24 karşılaşmada 13 galibiyet,8 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile 47 puanla 3.sırada yer alan Beşiktaş, son 24 maçta 6 galibiyet,8 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 26 puanla 17.sırada yer alan Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Beşiktaş Gençlerbirliği maçını canlı yayınlayacak kanallar listesine bu haberimizden ulaşabilirsiniz. Beşiktaş Gençlerbirliği maçı şifreli ve şifresiz yayın yapan kanallar bu haberde yer alıyor. İşte bu önemli mücadele hakkında tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRİLİĞİ MAÇININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Lens, Talisca, Babel, Negredo

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet Oğuz, Alper, Pogba, Uğur, Scekic, Milinkovic, Jailton, Aydın, Sessegnon, Skuletic

TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Özat

Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Gençlerbirliği ile Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışma takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching ile başladı. Pas çalışması, kanat orta şut çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular, idmanı taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile noktaladı. 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanı Başkan Fikret Orman da takip etti. Siyah-beyazlılar, hazırlıklarını yarın saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek

Beşiktaş Gençlerbirliği nasıl canlı izlenir?

Beşiktaş Gençlerbirliği maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı şifresiz izlenebilir mi?

Beşiktaş Gençlerbirliği maçına ait bilgilere aşağıdaki haberler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Not:Yasa dışı yollarla izlenen maçlar suç kapsamına girmektedir.


Yorumlar