Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'a transferde kötü haber

Yerli transfer listesinin ilk sırasında olan süper solak Emre Akbaba için Alanya'nın kapısını çalan Siyah-Beyazlılar, 7 milyon euro istenince geri adım attı. Akdeniz ekibi, Kartal'ın 3 milyon euro artı bir oyuncu teklifini de kabul etmeyince Emre defteri şimdilik kapandı.

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2018 03:25

Yeni sezon transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Beşiktaş'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yerli oyuncular listesinin en tepesinde yer alan Emre Akbaba için Alanyaspor ile yapılan görüşmede talep edilen rakam Siyah-Beyazlı yetkililerin geri adım atmasına neden oldu. Akdeniz ekibi yöneticileri, 7 milyon euro gibi bir rakam isteyince şoka giren Beşiktaşlı kurmaylar, 3 milyon euro artı bir oyuncu önerisinde bulundular. Ancak Alanyaspor'un bu teklife olumlu yanıt vermediği ve transfer görüşmelerinin tıkandığı öğrenildi. Bu şartlarda iki kulübün şimdilik anlaşma şansı kalmadığı için Kartal'ın başka oyunculara yöneldiği belirtildi. 

Geçen sezon ligde 32 maça çıkan Emre Akbaba, 14 gol atıp, 9 asist yaptı ve 23 gole direkt katkı sağladı. 

YENİ HEDEF DENİZ TÜRÜÇ 

Emre Akbaba'nın gelecek sezon sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle 7 milyon euro gibi bir rakam ödemek istemeyen Siyah-Beyazlılar, dümeni Kayseri'ye kırdı. Deniz Türüç'ün transferi için 3 milyon euro artı bir oyuncu teklifini Sarı-Kırmızılı kulübe yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, gelecek cevaba göre yerli transferine yön verecek. Beşiktaş, Deniz Türüç için de olumlu yanıtı alamazsa listedeki diğer yerli isimlere yönelecek.

VIDA HİÇBİR YERE GİTMİYOR

Siyah-Beyazlı takıma geçtiğimiz sezonun devre arasında dahil olan Domagoj Vida, Hırvatistan Milli Takımı kampında tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Dusko Tosic'in takımdan ayrılması ile birlikte ilk 11'e gözünü kırpan Hırvat stoperin Kartal'dan ayrılacağı yönündeki dedikodularla ilgili de yakın çevresine, "Bir yere gittiğim yok. Çıkan haberlerin tamamı asılsız. Beşiktaş'ta çok mutluyum ve gelecek sezon çok daha iyi bir Vida izlettireceğim" dediği belirtildi. 

NEGREDO ZORLUK ÇIKARMAYACAK

32 maça 14 gol ve 23 katkı Negredo zorluk çıkarmayacak! Yüksek maliyeti nedeniyle Beşiktaş yönetiminin gözden çıkardığı Alvaro Negredo'nun teklif gelmesi halinde ayrılmak için zorluk çıkarmayacağını bildirdiği öğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın İspanyol oyuncuya kulüp bulmak için Avrupa'da takım ararken sürpriz bir gelişme yaşandı. Meksika'nın Toluca kulübünün Negredo ile ilgilendiği ve Beşiktaş'a teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı.

TOLGAY'I ŞİMDİ DE FORTUNA İSTİYOR

Siyah-Beyazlı takımın orta sahasının önemli ismi Tolgay Arslan'nın Almanya'dan taliplileri her geçen gün artıyor. Daha önce Hamburg ve Stuttgart takımlarının nabız yokladığı deneyimli oyuncuyu şimdi de Bundesliga'ya yükselen Fortuna Düsseldorf'un istediği ortaya çıktı. Fortuna yetkililerinin önümüzdeki günlerde iyi bir teklifle Beşiktaş'ın kapısını çalacağı öğrenilirken, Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman'ın 8 milyon Euronun aşağısındaki tekliflere sıcak bakmadığı kaydedildi.

(KARTAL YİĞİT/GAZETE HABERTÜRK)


Yorumlar