Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş'a dev piyango! İtalyanlar Dorukhan'ı istiyor!

Genoa'nın 6 milyon euroluk teklifini çok düşük bulan Beşiktaş'a İspanyollar iki katını teklif etti. Başkan Fikret Orman yine de rakamı yükseltmeye çalışıyor.

Abone ol
Abone ol 01 Nisan 2019 22:52

Beşiktaş'ta bu sezon Tolgay Arslan'ın ani bir şekilde kadro dışı bırakılması Dorukhan Toköz'ün kariyerini inanılmaz bir şekilde etkiledi. Bulduğu şansı çok iyi kullanan genç oyuncu, kısa sürede Avrupa kulüplerinin gözde isimleri arasına girmeyi başardı.

Şimdi de La Liga takımlarından Valencia devreye girdi, hem de 12 milyon avro gibi yüksek bir teklifle... Daha önce İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'nın 6 milyon avroluk teklifini çok az bularak reddeden siyah-beyazlıların kapısını çalan Valencia'lı yöneticiler teklifi iki katına çıkardı.

Hem savunma hem de hücum futbolunu bir arada oynayabilmesiyle sivrilen 22 yaşındaki oyuncuyu Valencia'nın teknik direktörü Marcelino Garcia Toral'ın çok istediği öğrenildi.

Pazarlığa devam

Celta Vigo'dan sezon başında transfer edilen Daniel Wass'tan istediği performansı alamayan Toral'ın, hem gol atıp, hem de asist yapabilen Dorukhan için yönetime talimat vermesi üzerine Valencia'nın yöneticileri harekete geçti. Ancak ne kadar yüksek olsa da Başkan Fikret Orman teklifi hemen kabul etmeye niyetli değil. Atınç Nukan, Fabri, Ersan Adem Gülüm, Marcelo, Tosic, Sosa, Demba Ba ve Cenk Tosun transferlerinin yüksek maliyetler karşılığında gerçekleşmesine izin veren Orman'ın, İspanyol ekibinin yöneticileriyle pazarlığa devam ettiği öğrenildi. Öte yandan 6 milyon avroluk teklifi reddedilen Genoa'nın, Dorukhan Toköz için yeni bir teklif yapma hazırlığı içinde olduğu da gelen bilgiler arasında.

Beş bin kat değerlendi

Dorukhan Toköz sekiz ay önce sadece 150 bin avro bonservis bedeli karşılığında Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Valencia'nın 12 milyon avroluk teklifinin kabul edilmesi durumunda ise inanılmaz bir rakam ortaya çıkacak ve millî futbolcunun değeri yüzde 5 bin 332 artış göstermiş olacak. (Türkiye)


Yorumlar