Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

13 Ağustos Beşiktaş'ın son dakika transfer haberleri

Son dakika haberlerine göre Beşiktaş transfer girişimlerini sürdürüyor. Siyah beyazlılar bugün bombaları bir bir patlatacak. Vida'nın Arsenal'e transferi an meselesi. Isimat Mirin ve Ospina da Beşiktaş'ın yolunu tutuyor. Nacer Chadli de bir diğer bomba. Alvaro Negredo'ya İspanya'dan Celta talip oldu. Kagawa transferinde sona gelinirken Mario Götze ismi de gündemde. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri...

Abone ol
Abone ol 13 Ağustos 2018 16:09

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Arsenal bugün Domagoj Vida transferini bitirecek. 29 yaşındaki Hırvat futbolcu için İngiliz ekibi Beşiktaş'a 30 milyon euro bonservis ödemeyi kabul etti. London Evening Standard'daki habere göre son anda bir engel çıkmazsa transfer duyurulacak. David Ospina da bu transferin bir parçası olarak Beşiktaş formasını giyebilir.

Kara Kartal’da transferden sorumlu yöneticiler, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Belçikalı yıldız için İngiliz ekibi West Bromwich’li yetkililerle pazarlıkta. Chadli de masaya oturdu. Transfer her an bitebilir....

Öte yandan Vida'nın transferinin tamamlanması halinde PSV'den Isimat Mirin de bugün Beşiktaş'a tranfser olabilir. Siyah-beyazlıların 3 milyon euro'ya Hollanda ekibini ikna ettiği, Vida'dan gelecek haberi beklediği öğrenildi.





Beşiktaş LASK Linz ile karşılaşıyor

Götze gündemde

Beşiktaş, Dortmund'dan Kagawa'nın yanı sıra Mario Götze'yle de ilgileniyor. Satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunulan Alman yıldız geçirdiği sakatlıklar nedeniyle formdan düşmüştü.

Dortmund'lu Kagawa için Beşiktaş 5 milyon euro önerdi. Almanlar ise 7 milyon euro istiyor. Beşiktaş bir sonraki satıştan yüzde 10 önererek Alman ekibini iknaya çalışıyor.

Persepolis Futbol Kulübü Sözcüsü Pendar Khomarlu, DHA'ya yaptığı açıklamada Beiranvand'ın iddia edildiği gibi hiçbir kulübe gitmesine izin vermeyeceklerini söyledi. İddia edildiği gibi Beşiktaş ile herhangi bir görüşme olmadığını söyleyen Khomarlu, "Böyle bir teklif gelse dahi, Beşiktaş veya başka bir kulübe vereceğimiz yanıt olumsuz olurdu. Ocak ayına kadar Beiranvand dâhil kimsenin takımdan ayrılmasına izin veremeyiz" dedi.

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Mario Gomez'le ilgili olarak olumlu görüş bildiren teknik direktör Şenol Güneş'in "Kulüp ekonomik anlamda zor durumdayken şartları çok fazla zorlamaya gerek yok. Gomez bildiğimiz tanıdığımız bir oyuncu. Karakteri sağlam ve iyi bir profesyonel" dediği öğrenildi

Benfica maçı Twitter'ı salladı

Adana Demirspor, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Orkan Çınar'a talip oldu. 23 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiklerini açıklayan ADS Sportif Direktörü Tanju Çolak görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Negredo'ya Emre Mor'un takımı talip

La Liga temsilcisi Celta Vigo, Beşiktaş’ın alacaklarına karşılık bonservissiz göndermeye sıcak baktığı 32 yaşındaki futbolcu için harekete geçti. İspanyol ekibinin, Negredo’nun menaceri Juanma Lopez’le görüşmelere başladığı belirtildi.

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan kaleci Ospina, Arsenal'den ayrılıp ayrılmayacağı hakkında konuştu. Kolombiyalı kaleci, Arsenal'e geri dönerek yönetim ve teknik direktörle görüşeceğini söyledi.

Beşiktaş forma numaralarını açıkladı

Aspor, Beşiktaş'ın Real Madrid'in yedek kalecisi Kiko Casilla'yı transfer etmek için girişimlere başladığını iddia etti. Haberde başka herhangi bir detaya yer verilmedi.

Fraser Foster iddiası

İngiliz basını ise Siyah-beyazlı ekibin Southampton kalecisi Fraser Foster'ı istediğini iddia etti. The Sun'da yer alan haberde Fenerbahçe'nin de oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi.

Beşiktaş'ın yıllık 2.5 milyon euro'ya anlaşmaya vardığı Chadli için kulübü West Bromwich ile pazarlıklar devam ederken, Fransa Lig 1 takımlarından Lyon devreye girdi. Fransız basınındaki haberlere göre, Lyon Başkanı Jean Michel Aulas yaptığı açıklamada orta saha ve kanat yönlü bir oyuncu aradıklarını söylerken, yönetimin Chadli transferi için önümüzdeki günlerde West Bromwich ile görüşeceği kaydedildi.

Enes Ünal'dan haber bekleniyor

Enes Ünal’ın kulübü Villarreal, Milan’dan Carlos Bacca’nın tapusunu almak için görüşmelerini sürdürüyor. Bu transferin büyük olasılıkla olumlu sonuçlanması bekleniyor. İspanyol ekibi bu sezon forvete Toko Ekambi ile Gerard Moreno’yu transfer etti. Bacca’nın da gelişiyle şansı kalmayacak.

Kadrosunu güçlendirmek takviyeler yapan siyah beyazlılar, aynı zamanda da forma şansı bulamayan oyuncularla yolları ayırmaya çalışıyor. Hollanda Ligi ekiplerinden Willem II, Aras Özbiliz'i kiraladığını açıkladı.

Milliyet'in haberine göre Beşiktaş, Nacer Chadli'nin kiralanması konusunda West Bromwich Albion ile anlaşmak üzere. Chadli'nin de takımdan ayrılmak istemesi, transferde siyah beyazlıların elini güçlendiriyor. Asıl mevkisi sol kanat olan Chadli, zaman zaman sağ kanat ve forvet arkasında oynayabiliyor.

Mario Gomez sesleri artıyor

Beşiktaş'ta transfer harekatı tam gaz sürüyor. Bir süredir fısıltı şeklinde dolaşan Mario Gomez söylentileri yeniden yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Siyah-beyazlılarda 2015-16'da şampiyonluk ve gol krallığı yaşayan Alman yıldızın menajeri aracılığı ile haber yolladığı öğrenildi.Başkan Fikret Orman'ın, Mario Gomez'in ayrılma şekli sebebiyle ilk başta bu teklife soğuk baktığı; ancak teknik direktör Güneş'in 'olabilir' yaklaşımının ardından Gomez'le yeni bir sayfa açılabileceği yönünde fikir belirtmeleri sonrası Orman'ın da konuyu değerlendirmeye aldığı belirtildi.

Sevilla, Beşiktaş'a Ganso'yu bedelsiz olarak kiralama teklifinde bulundu. 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyla ilgili karar Nacer Chadli ve Kagawa transferlerindeki gelişmelere göre verilecek.

Arsenal Vida'ya talip

Arsenal, Beşiktaş'tan Domagoj Vida'ya resmen talip oldu. Siyah-beyazlıların 25 milyon pound'luk talebi karşısında zor durumda kalan arsenal Finansal Fair Play gereği Vida'yı alabilmek için İngiltere'de transferin kapanacağı 9 Ağustos'a kadar oyuncu satmak zorunda. Öte yandan Leicester City, Lyon ve Wolves da Vida için teklif sundu. 

Öte yandan Beşiktaş, Arsenal 5 milyon pound bonservis isteyince David Ospina transferinde masadan kalktı. Öte yandan Vida'nın Arsenal'e transferi gerçekleşirse Ospina'nın takasta kullanılabileceği de belirtiliyor.

Beşiktaş, Veli Kavlak'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.


Yorumlar