Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş, Valerien Ismael'i resmen KAP'a bildirdi!

Beşiktaş, Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İşte haberin detayları...

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2022 09:28

Beşiktaş, Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. İşte haberin detayları...

Beşiktaş kulübü Valerien Ismael'i resmen KAP'a bildirdi. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, dün gece geç saatlerde 46 yaşındaki teknik adam Manchester’dan havalanan uçak ile İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlı kulübün yetkililerinin karşıladığı Ismael, kendisini bekleyen özel araç ile havaalanından ayrıldı.

 İŞTE O AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulüp yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Valerien Alexandre Ismael ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

Valerien Ismael, daha önce Almanya ekiplerinden Wolfsburg, Avusturya takımlarından Lask Linz ve İngiltere’de de West Bromwich Albion ile Barnsley’i çalıştırmıştı.

 

İDMANA ÇIKACAK

Ismael bugün günün tek idmanı olan akşam antrenmanına takımın başında çıkacak. Önder Karaveli de, Valerien Ismael’in teknik ekibinde bu idmanda hazır bulunacak.

MAÇLARI SEYRETTİ

Siyah-beyazlı takımla daha önce de görüştüğü için bazı maçları seyretme fırsatı bulan Fransız teknik adamın İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza attı.

 GOMEZ'İ ARADI, BİLGİ ALDI

Geçtiğimiz günlerde Valerien Ismael'in teklife 'Evet' demeden önce Wolfsburg'tan öğrencisi olan Beşiktaş'ın eski yıldızı Mario Gomez'i arayarak siyah-beyazlı kulüp ve İstanbul hakkında bilgi aldığı ve Gomez'in de etkisiyle kabul ettiği öğrenildi.

Yorumlar