Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş Sivasspor Süper Lig maçı (CANLI YAYIN)

Süper Lig'de üst üste iki maç kazanarak zirveye ortak olan Beşiktaş, 15. hafta mücadelesinde Sivasspor'u konuk ediyor.

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2020 18:12

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'u ağırlıyor. Vodafone Park'ta 19.00'da başlayacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek ve zorlu karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş: 1 - 0 :Sivasspor

66' Valentin Rosier kaleye uzak bir mesafeden şansını deniyor ve top üstten auta gidiyor.

51' Güven Yalçın'ın ceza sahası dışı sol çaprazdan çektiği şutunda top yandan auta gidiyor.

48' Kaleyi karşıdan gören noktadan kullanılan serbest vuruşta Fayçal Fajr'ın pasında Robin Yalçın uzak mesafeden şansını deniyor ve top üstten auta gidiyor.

KIRMIZI KART! İlk yarının bitiş düdüğünden sonra Hakan Arslan'a yoğun itirazları sonucu gördüğü sarı kart sonrası sert itirazını devam etmesinden ötürü Arda Kardeşler ikinci sarı kartını da gösteriyor ve Hakan Arslan kırmızı kart ile oyun dışı kalıyor. Sivasspor karşılaşmanın geri kalanında oyuna 10 kişi devam edecek.

45+' Georges-Kevin N'Koudou ceza sahası içi sol çizgiden içeriye çevirdiği topta Güven Yalçın'ın altıpastan yaptığı gelişine vuruş yandan auta gidiyor.

45' Rachid Ghezzal'in ceza sahası dışı sağ çaprazdan yerden çektiği şutunda top kaleci Mamadou Samassa'da kalıyor.

41' Rachid Ghezzal'in sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Bernard Mensah'ın kafa vuruşu üsten auta gidiyor.

38' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Fayçal Fajr'ın ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Aaron Appindangoye'nin yaptığı kafa vuruşunda Ersin Destanoğlu topa hakim olmayı başarıyor.

34' Beşiktaş, Bernard Mensah ile gole çok yaklaşıyor. Sol kanattan gelişen Beşiktaş hızlı hücumunda Rachid Ghezzal ceza sahasına sıfıra indikten sonra içeriye çevirdiği topta Bernard Mensah altıpastan gelişine vuruşunu yapıyor fakat top üstten auta gidiyor.

33' Sivasspor, Mustapha Yatabare ile gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan Erdoğan Yeşilyurt'un ceza sahasına gönderdiği ortasında Mustapha Yatabare'nin kafa vuruşunda yerden sekerek giden top yan direğe çarpıp tekrar oyun sahasına dönüyor.

29' Sağ taraftan Fayçal Fajr'ın paslaşarak kullanılan korneri sonrası Uğur Çiftçi'nin sol çaprazdan ceza sahasına gönderdiği ortasında Mustapha Yatabare'nin kafa vuruşu üstten auta gidiyor.

26' Max Gradel'in ceza sahası içi sol çaprazdan çektiği şut üstten auta gidiyor.

18' GOOLL!! Beşiktaş, Güven Yalçın'ın attığı golle Sivasspor karşısında 1-0 öne geçiyor!

17' Necip Uysal'ın kendi yarı sahasından gönderdiği uzun pasta Atiba Hutchinson sağ kanatta altıpas çizgisine yakın yerden yaptığı vuruşu kaleci Mamadou Samassa kapattığı köşeden kontrol etmeyi başarıyor.

3' Sivasspor, Max Gradel ile gole çok yaklaşıyor. Mustapha Yatabare'nin sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği ortasında Valentin Rosier müdahalesiyle havalanan topta Hakan Arslan kafayla topu Max Gradel'e indiriyor. Max Gradel ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı gelişine yarım vole vuruşta son anda kaleci Ersin Destanoğlu topu çelmeyi başarıyor.

Kartal, ligde oynadığı 13 maçta 8 galibiyet, bir beraberlik ve 4 yenilgiyle 25 puan topladı. Son 2 haftada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Ankaragücü'nü yenen Beşiktaş, zirve yarışına da ortak oldu.

Sivasspor ise 4'er galibiyet ve yenilginin yanı sıra 5 beraberlik sonunda 17 puan topladı.

Beşiktaş - Sivasspor

Stat: Vodafone Park
Hakem: Arda Kardeşler
Saat: 19.00
Yayın: beIN Sports 1

Yorumlar