Anasayfa /  Spor

Beşiktaş - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte takımların istatistikleri

Beşiktaş - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte takımların istatistikleri

Abone ol
Abone ol 19 Ekim 2016 03:01

Beşiktaş - Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte takımların istatistikleri

Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden tek temsilcimiz Beşiktaş, İtalyan takımı Napoli'ye konuk oluyor. Peki Beşiktaş - Napoli maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? BJK - Napoli maçı şifresiz mi? İşte cevabı..

napoli-besiktas

Şampiyonlar Ligi'nde İtalya'nın başarılı ekiplerinden Napoli'ye konuk olacak Beşiktaş sahadan puan ya da puanlarla ayrılarak grupta avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Peki bu zorlu mücadele yani Napoli Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta oynanacak, Napoli Beşiktaş maçı hangi gün kaçta başlayacak, Beşiktaş Napoli maçı şifreli mi, şifresiz mi TRT'de canlı mı? İşte aklınıza takılan bu soruların cevabı

NAPOLİ-BEŞİKTAŞ MAÇINA RUS HAKEM

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü haftasında İtalyan ekibi Napoli'ye konuk olacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 19 Ekim Çarşamba günü yapılacak müsabakayı, Rusya Futbol Federasyonundan Sergei Karasev'in yöneteceği belirtildi.

Beşiktaş, Napoli’ye Gitti

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında yarın TSİ 21.45’te Napoli ile karşılaşacak olan Beşiktaş, İtalya'ya gitti. Siyah-beyazlılar, Napoli maçı için bugün öğlen saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Anadolu Jet’in Beşiktaş için özel olarak giydirdiği uçakla Napoli’ye uçtu. Teknik Direktör Şenol Güneş, Napoli maçı kadrosuna Oğuzhan Özyakup dışında 21 futbolcu dahil etti. Beşiktaş, maç öncesi son idmanını bu akşam TSİ 20.30’da maçın oynanacağı San Paolo Stadı’nda gerçekleştirecek. Antrenman öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş, TSİ 20.00’de düzenleyeceği basın toplantısıyla maç hakkında görüşlerini açıklayacak.

Beşiktaş Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MAÇ BİLGİLERİ Maç tarihi: 19 Ekim 2016 Çarşamba Maç saati: 21:45 Maçın hakemi: Sergei Karasev (Rusya) Stadyum: Stadio San Paolo Canlı Yayın: Tivibu (Şifreli)  

Yorumlar