Anasayfa /  Foto Galeri

Beşiktaş'ın yeni yengesi Jelena'yı aratmayacak! Hem model, hem fenomen!

Beşiktaş'ın yeni yengesi Jelena'yı aratmayacak! Hem model, hem fenomen! - Sayfa 1

Beşiktaş, Meksika ekibi Cruz Azul’da forma giyen Enzo Roco’yu transfer etti. Daha önce La Liga'da forma filen Roco'nun model sevgilisi Leticia Ribeiro da böylece siyah beyazlı camianın yeni yengesi oldu. Beşiktaşlı futbolcu Dusco Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karleusa'dan boşalan yabancı yenge kontenjanını dolduracak olan Ribeiro Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla Jelena'yı aratmayacak gibi görünüyor. Beşiktaş'ın Sırp stoperi Dusco Tosic, 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin Ligi ekiplerin’den Guangzhou R&F'ye transfer olurken, milli yenge Jelena Karleusa da "İstanbul'u seviyorum, Beşiktaş'ı seviyorum, her zaman kalbimdesiniz" mesajıyla Türk halkına veda etmişti.

Beşiktaş'ın yeni yengesi Jelena'yı aratmayacak! Hem model, hem fenomen! - Sayfa 2

Transfer sezonunu en iyi şekilde değerlendirmeye kararlı olan Beşiktaş, Meksika ekibi Cruz Azul’da forma giyen Enzo Roco’yu kadrosuna kattı. Şilili stoper Enzo Roco, siyah-beyazlı kulüp ile 1.3 milyon Euro bonservis bedeliyle 3+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Beşiktaş'ın yeni yengesi Jelena'yı aratmayacak! Hem model, hem fenomen! - Sayfa 3

Daha önce İspanya La Liga’da da forma giymiş olan 25 yaşındaki Roco, futbol kariyerindeki başarılarının yanı sıra yaşadığı aşkla da adından söz ettiriyor.

Beşiktaş'ın yeni yengesi Jelena'yı aratmayacak! Hem model, hem fenomen! - Sayfa 4

Brezilyalı manken Leticia Ribeiro ile tutkulu bir aşk yaşayan Enzo Roco, sosyal medyadan sevgilisiyle romantik pozlarını paylaşmayı ihmal etmiyor.