Anasayfa /  Spor

Beşiktaş-Hatayspor maç sonucu: 1-1 özet

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

Abone ol
Abone ol 19 Mart 2022 21:11

Beşiktaş'ın golünü 16'da Batshuayi, Hataspor'un golünü ise 42'de Lobjanidze kaydetti. Hatayspor kalecisi Munir Mohamedi, Beşiktaş karşısında maçı 11 kurtarışla tamamladı.

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki file bekçisi Emre Bilgin, Hatayspor karşılaşmasıyla birlikte A takımda ilk kez resmi bir maçta forma giydi. Bilgin, Ersin Destanoğlu'nun sarı kart cezalısı olması ve Mert Günok'un sakatlığı nedeniyle Hatayspor maçında eldivenleri devraldı.

Sergen Yalçın döneminde A takıma çıkartılan genç file bekçisi, daha önce A takımla antrenmanlarda yer almasına rağmen altyapı maçlarında görev alıyordu.

Emre Bilgin, Hatayspor maçıyla birlikte resmi olarak ilk kez Beşiktaş'ın kalesini korudu. Öte yandan siyah-beyazlı ekibin yedek kalecisi ise 17 yaşındaki Göktuğ Baytekin oldu.

 

Siyah-beyazlı ekipte Kasımpaşa maçında yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süredir takımdan ayrı kalan Kevin N'Koudou, Hatayspor maçının kadrosuna dahil edildi.

sonradan oyuna dahil olan ve yaşadığı sakatlık sonrası mücadeleyi tamamlayamayan Fransız kanat oyuncusu, sonrasında ameliyat olmuş yaklaşık 3 ay takımdan ayrı kalmıştı. N'Koudou, Hatayspor maçıyla birlikte takıma dönmüş oldu.

 

 

 

 

 

Etiketler Beşiktaş Hatayspor
Yorumlar