Anasayfa /  Spor /  Futbol

Beşiktaş - Antalyaspor Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Muhtemel 11'ler...

2020-2021 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa maçı kapsamında Antalyaspor ile yeşil sahada bir araya geliyor. İşte "Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?" soruları üzerinden bilgi edinmeye çalışıyor. Merak konusu olan Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının yanıtları ve tüm detayları

Abone ol
Abone ol 05 Ocak 2022 17:33

2020-2021 Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa maçı kapsamında Antalyaspor ile yeşil sahada bir araya geliyor. İşte "Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?" soruları üzerinden bilgi edinmeye çalışıyor. Merak konusu olan Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? sorularının yanıtları ve tüm detayları

BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş - Antalyaspor maçı gün, saat ve canlı yayın kanalı bilgileri şöyle;

Beşiktaş Antalyaspor mücadelesi 5 Ocak Çarşamba günü saat 20:45'te başlayacak. Karşılaşma ATV ekranlarından yayınlanacak.

Beşiktaş - Antalyaspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Umut, Kenan, Souza, Atiba, Pjanic, Larin, Batshuayi

Antalyaspor: Boffin, Veysel, Kudryashov, Eren, Sherel, Hakan, Bünyamin, Güray, Amilton, Mukairu, Doğukan

Beşiktaş-Antalyaspor maçının hakem kadrosu

Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa maçını Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Candaş Elbil yapacak. Müsabakada 4. hakem ise Atilla Karaoğlan olacak. Erkan Özdamar VAR, Özgüç Türkalp ve Erdinç Sezertam AVAR görevi üstlenecek. 

Önder Karaveli'nin gözü Süper Kupa'da

Süper Kupa, iki takımın teknik direktörü için de ayrı bir önem taşıyor. Ligde ve Avrupa'da alınan kötü sonuçların ardından Sergen Yalçın'ın görevden alınmasıyla teknik direktörlüğe getirilen Önder Karaveli, kariyerinde ilk kez A takım seviyesinde bir kupa kazanma şansı yakalamış durumda. Beşiktaş'ın başında çıktığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi alan Karaveli'nin Süper Kupa'yı kazanması halinde takımın başında sezon sonuna kadar görev alması bekleniyor.

Nuri Şahin 3. ayında kupa fırsatını elinde bulunduruyor

Fraport TAV Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin'in ise teknik direktörlük kariyeri, 5 Ekim'de başladı. Akdeniz ekibinin teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırmasıyla birlikte futbol sorumlusu olarak göreve gelen Nuri Şahin, teknik direktörlük kariyerinin 3. ayında kupa kazanma fırsatını elinde bulunduruyor. Genç teknik adam, Antalyaspor'un başında çıktığı 14 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik 5 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş'a şok üstüne şok

Süper Kupa Finali öncesinde Beşiktaş’taki eksikler dikkat çekiyor. Siyah-Beyazlı ekip, Antalyaspor karşısında üst solunum yolu enfeksiyonu bulgularına rastlanan; Necip Uysal, Can Bozdağan, Salih Uçan, Güven Yalçın ve Serdar Saatçı’nın yanı sıra kamp kadrosuna alınmayan Oğuzhan Özyakup ile birlikte sakatlıkları süren Mert Günok, Gökhan Töre ve Kevin N’Koudou’dan bu maçta faydalanamayacak. Öte yandan dün yapılan yeni testte pozitif olduğu ortaya çıkan Rachid Ghezzal ve temaslı bulunan Mehmet Topal da kadrodan çıkarıldı.

Almanya’nın ardından ilk kez...

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak 15’inci Tu rkcell Süper Kupa, Almanya’nın ardından ilk kez Türkiye dışında bir ülkede oynanacak. 2006 yılında ilk kez düzenlenmeye başlayan Süper Kupa, 2006, 2007 ve 2008 yıllarında Almanya’da oynanırken daha sonra ise Türkiye’nin farklı illerinde sahiplerini buldu.

Antalyaspor'da 7 eksik

Antalya temsilcisinde bugünkü maç öncesinde önemli eksikler var. Sakatlıkları bulunan Doğukan Nelik, Harun Alpsoy ve Ufuk Akyol, Beşiktaş maçının kadrosunda yer almadı. Öte yandan Antalyaspor’da Erkan Eyibil, Naldo, Fredy ve Haji Wright, Süper Kupa’da Beşiktaş maçında sahaya çıkamayacak diğer isimler.

Yorumlar