Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Beşiktaş, Ankaragücü'nü tek golle geçti

Süper Lig'in 14. haftasında Eryaman Stadyumu'nda Ankaragücü'ne konuk olan Beşiktaş, Domagoj Vida'nın 61. dakikada attığı kafa golüyle maçı 1-0 kazandı.

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2020 21:11

Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Beşiktaş 1-0'lık skorla kazandı.

VIDA'DAN KRİTİK GOL
Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 61. dakikada Domagoj Vida attı.

Üst üste ikinci galibiyetini alan Beşiktaş, puanını 25 yaptı ve lider Alanyaspor'dan 1 maçı eksik olmasına karşın puan farkını 2'ye indirdi. 3 haftada 7 puan toplayan MKE Ankaragücü'nün yenilmezlik serisi sona erdi ve 9 puanda kaldı.

Beşiktaş, ligde bir sonraki maçını 28 Aralık Pazartesi günü saat 19.00'da Sivasspor'a karşı evinde oynayacak. Ankaragücü ise 27 Aralık Pazar günü saat 16.00'da Denizlispor'a konuk olacak.

SERGEN HOCA'DAN 3 DEĞİŞİKLİK
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in 14. haftasında Ankaragücü karşısında takımının ilk 11'inde 3 değişiklik yaptı.

Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sergen Yalçın, geçen hafta Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0 yendikleri maçın 11'inden 3 ismi değiştirdi. Necip Uysal, Rıdvan Yılmaz ve Georges-Kevin N'Koudou'yu yedekler arasında oturtan Yalçın, bu isimlerin yerine Valentin Rosier, Fabrice N'Sakala ve Cyle Larin'e şans verdi.

Yorumlar