Anasayfa /  Medya /  Dizi

Berk Oktay Yasak Elma dizisine girdi, sosyal medya yıkıldı

Yasak Elma dizisinin son bölümünde Berk Oktay'ın dahil olduğu sahneler olay oldu. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde yeni transferler Berk Oktay ile Erdal Özyağcılar izleyiciyle buluştu.

Abone ol
Abone ol 24 Kasım 2020 15:40

Önce Talat Bulut'un ardından da dizideki tüm erkeklerin teker teker diziye veda etmesinin ardından Savaşçı dizisinden transfer edilen Berk Oktay, Yasak Elma dizisine bomba bir giriş yaptı. Yasak Elma'nın 86. bölümüne Çağatay karakteri ile katılan Berk Oktay'ın Savaşçı'daki başarısını yakalaması bekleniyor.

Giden isimler kadar kadroya yeni giren isimler de bomba etkisi yarattı. Başta usta isim Erdal Özyağcılar olmak üzere diziye Beni Affet ile ünlenen Mert Altınışık da katıldı. Fakat bir isim var ki diziye ilk giriş sahnesi şimdiden yıktı geçti!

 

Son olarak Savaşçı'da rol alan fakat dizinin akıbeti belli olmayınca Yasak Elma'ya geçen Berk Oktay dizide Çağatay karakterine hayat verecek. Dizinin Yıldız'ı ile yolları keşisecek olan Çağatay bu sezon en çok konuşulacak isim olacak.

Dün akşam seyirci karşısında ilk sınavını veren Berk Oktay bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğraf ile yıktı geçti, kısa sürede binlerce beğeni aldı. Birçok ünlü isim Berk Oktay'a hayırlı olsun derken en çok etkileşim alan mesaj oyuncu sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy'dan geldi.

Bu sezon Çağatay karakterine hayat verecek olan Berk Oktay'ın hikayesi hakkında nasıl henüz bir bilgi yok. Fakat dizinin ilerleyen bölümlerinde Yıldız ile aşk yaşayacakları kulağa gelen söylentiler arasında...

Savaşçı dizisinde 99 bölüm boyunca yer alan fakat dizinin akıbeti bir türlü belli olmayınca sezon ortasında diziden ayrılarak yine aynı kanalın başka dizisine geçen Berk Oktay, üzerimde taşıdığım üniformanın hassasiyetiyle çalıştığım ve başarısında pay sahibi olduğumu düşündüğüm #savaşçı adlı dizimizden ayrılma kararı aldım diyerek vedasını duyurmuştu.

Berk Oktay kimdir?

Berk Oktay, 28 Ekim 1982 tarihinde doğdu. 2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurt dışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı.

Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı.

Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine ATV'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti.

Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV'de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırdı. Son olarak ise Fox (Türkiye)'de Savaşçı dizisinde rol aldı.

Yorumlar