Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü oyuncunun doğum günü paylaşımı olay oldu! Geçirdiğim en zor yıl oldu

Beren Saat ile Kenan Doğulu geçtiğimiz yıl evliliklerinde sıkıntılı günler geçirmiş ve 8 aylık ayrılığın ardından evliliklerine bir şans daha vermişlerdi. Beren Saat 36 yaş gününde geçirdiği zor günlere dair duygularını paylaştı

Ünlü oyuncunun doğum günü paylaşımı olay oldu! Geçirdiğim en zor yıl oldu - Sayfa 1

SIKINTILI GÜNLER GERİDE KALDI 
Beren Saat ve Kenan Doğulu önceki akşam Zorlu AVM’de görüntülendi.Geçen yıl ayrılık dedikodularıyla gündemde olan çiftin evliliği üzerindeki kara bulutlar tamamen dağıldı.

Ünlü oyuncunun doğum günü paylaşımı olay oldu! Geçirdiğim en zor yıl oldu - Sayfa 2

"Bütünlenerek yeniden doğuştur"

Beren Saat, 26 Şubat 2019'da hepimizi şoke etmişti. 2019'daki doğum günü mesajında 'Yaş 35' mesajı veren Saat, özetle şunları söylemişti: "Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olacak. Yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direniştir yaşamak, bir akıştır, bir kabulleniştir, bütünlenerek yeniden doğuştur. Dimdik inanıştır, öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine. İyi ki varsınız, iyi ki doğduk..."

Ünlü oyuncunun doğum günü paylaşımı olay oldu! Geçirdiğim en zor yıl oldu - Sayfa 3

İlişkilerindeki sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaran çift, şimdi ikinci baharını yaşıyor.

Ünlü oyuncunun doğum günü paylaşımı olay oldu! Geçirdiğim en zor yıl oldu - Sayfa 4

İYİ Kİ SENİ YAŞAMA FIRSATIM OLMUŞ 
Kenan Doğulu, önceki gün Instagram sayfasına eklediği fotoğraflarla birlikte eşine duyduğu aşkı satırlara döktü: “Çok seviyorum seni sevmeyi sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün.”