Anasayfa /  Magazin

Beren Saat eski sevgilisi Efe Güray'ı paylaştı - Kenan ile Beren ayrıldı mı?

Boşanacakları iddialarıyla gündemde olan Kenan Doğulu ile Beren Saat'ten konuya ilişkin karşılık açıklama ve paylaşımlar geldi. Doğulu'nun "İyiyiz bir sorun yok" açıklaması yaptı. Beren Saat eski sevgilisi Efe Güray'ı paylaştı

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2019 11:11

Boşanacakları iddialarıyla gündemde olan Kenan Doğulu ile Beren Saat'ten konuya ilişkin karşılık açıklama ve paylaşımlar geldi. Doğulu'nun "İyiyiz bir sorun yok" açıklaması yaptı. Beren Saat eski sevgilisi Efe Güray'ı paylaştı

 






Beren Saat ile boşanacakları iddialarıyla ilgili tüm soruları yanıtsız bırakan Kenan Doğulu, sonunda suskunluğunu bozdu.

 




Doğulu, "3. şahısları ilgilendiren bir mevzu olduğunda bunu anons ederiz. O yüzden endişelenen insanları haklı görüyorum, önlerinde sevgi ve saygıyla eğiliyorum" dedi. 




"Beren sette ve çok yoğun" diyen Doğulu, "Yaptığınız her negatif haber istese de istemese de eşimizi dostumuzu üzüyor. Telefonlarımız susmuyor. İyiyiz bir sorun yok keyfimiz yerinde" ifadelerini kullandı. 



 




Doğulu'nun bu açıklamalarının hemen ardından Saat, vefat eden eski sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını 'kalp' emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaştı.








Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun boşanma iddialarına neden olan gelişmeler


05.03.2019 - 09:39  Son Güncelleme : 05.03.2019 - 09:42

Beren Saat'in doğum gününden yayınladığı mesajda ve sosyal medyadan kaldırdığı bazı fotoğraflar sonrası Kenan Doğulu ile kriz yaşadıkları yönünde yorumlanmıştı. Bu gelişmelerin ardından boşanma aşamasında oldukları öne sürülen ikiliden Doğulu'nun annesi Serpil Doğulu, "Onlar kendileri daha iyi bilir" açıklaması yaptı. İşte madde madde çiftin boşanma iddialarına neden olanlar maddeler...







Beren Saat doğum gününde yayınladığı ve kriz iddialarına yol açan mesaj sonrası, önceki gün Instagram hesabından Kenan Doğulu ile 30 Temmuz 2014'te, ABD'deki düğünlerine ait kareyi de sildi. 



 






Doğulu ile bazı fotoğraflarını ise sayfasında tutan Saat ile Doğulu birbirlerini takip etmeye de devam ediyor.



 






Saat'in Instagram'da adının yazılı olduğu bölümde 'E' harflerini büyük kullanması bunun eski aşkı Efe'ye ithafen yaptığı konuşuluyor. İşte Posta'nın derlemesine göre madde madde boşanma iddialarına yol açan gelişmeler...



 






1- Her şey Beren Saat'in, Instagram'daki 29 Şubat tarihli 35. yaş günü paylaşımıyla ortaya çıktı. Saat mesajının bir bölümünde şu ifadelere yer verdi: "En yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelen her derde gülmekteyim. Ayak bastığım en karanlık doğum günüm. Radyoda Efe ile şarkımız 'Hero' çalıyor. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olacak."





Yorumlar