Anasayfa /  Medya

Berdan Mardini Survivor'dan diskalifiye mi oldu?

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da dün akşam ekrana gelen bölümde Acun ılıcalı Berdan Mardini ile ilgili şaşırtan haberi verdi. Ilıcalı Berdan Mardini'nin Survivor'dan çekilmek istediğini açıkladı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2023 18:00

Ekranların sevilen yarışması Survivor'da dün akşam ekrana gelen bölümde Acun ılıcalı Berdan Mardini ile ilgili şaşırtan haberi verdi. Ilıcalı Berdan Mardini'nin Survivor'dan çekilmek istediğini açıkladı. İşte detaylar...

Survivor’un yeni sezonunda birbirinden iddialı ünlü kişiler yer almıştı. Ümit Erdim adaya erken veda ederken en çok konuşulan yarışmacılardan birisi Berdan Mardini olmuştu. Geçtiğimiz günlerde kadınlar parkurda yarıştığı sırada takım arkadaşlarının yanında rahatsızlanan Berdan Mardini’nin sağlık durumu hayranları tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, hastaneye kaldırılan Berdan Mardini ile ilgili son durumu açıkladı.

BERDAN MARDİNİ ELENDİ Mİ?
Survivor’un yeni sezon kadrosunda bulunan Berdan Mardini sağlık sorunları sebebiyle yarışmadan çekildi.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da dünyaya gelen Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması sebebiyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi.

Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o senelerde tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı.

Babasının emekli olmasının ardından ailesi ile beraber İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü.

Üniversite sınavlarını kazanamayan Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalışmaya başladı. Burada 2sene boyuncu çeşitli pozisyonlarda çalışmasının ardından bağlama kursuna başlayan Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu.

90'lı yılların sonunda çeşitli mekanlarda şarkıcılık yapan Berdan Mardini, bu dönemde eğitim almayı çok istediği konservatuar sınavlarına girmiş ancak sınavları geçememiştir.

Berdan Mardini ilk albümünü 2000 yılında çıkarmış ancak teknik problemler sebebiyle bu albüm piyasaya sürülmemiştir. 2002 senesinde çok istediği "Aman Aman" albümünü çıkardı ve bu albüm sonrası geniş kitleler tarafından tanındı. Berdan Mardini'ye esas şöhretini kazandıran ise "Senden Çocuğum Olsun" isimli şarkısıdır.

 

Yorumlar