Anasayfa /  Yaşam

Berber ve kuaförlere büyük zam! İşte yeni zamlı fiyatlar

Korona virüs nedeniyle kapatılan berber ve kuaförler bugün tekrar açıldı ancak tıraş ücretlerine uygulanan zam tepki topladı. Tıraş fiyatları ne kadar oldu? İşte yeni berber ve kuaför ücretleri ve detaylar

Abone ol
Abone ol 11 Mayıs 2020 13:26

Korona virüs nedeniyle kapatılan berber ve kuaförler bugün tekrar açıldı ancak tıraş ücretlerine uygulanan zam tepki topladı. Tıraş fiyatları ne kadar oldu? İşte yeni berber ve kuaför ücretleri ve detaylar...

Yeni tip Koronavirüs salgını pek çok sektörü vurduğu gibi berber ve kuaförleri de ekonomik olarak kötü yönde etkiledi.

Hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaförler %40 zamlı tarife üzerinden fiyat almaya başlayacaklar.

11 mayıs 2020 Pazartesi günü (bugün) itibarıyla hizmet vermeye başlayan berber ve kuaförler günler öncesinden müşterilerinden randevu toplamaya başlamışlardı.

15-20 dakika arayla müşteri alınacak

İşletmelerde koltuklar arasında mesafe olacağını kaydeden Uzun, "3 koltuklu bir dükkanda 2 koltuk çalışacağız. 5 koltuk varsa 3 koltuk çalışacağız, Ortadaki koltuğu boş bırakacağız ve 2 metrelik mesafeler olacak. Tıraş 45 dakika sürüyorsa personel tıraş bitiminden sonra dışarıya çıkacak ve 15-20 dakika hava alacak" diye konuştu.

 Artık yüzde 40 daha pahalı

Yaklaşık 1,5 aydan bu yana evde olan ve gelir kaybına uğrayan berberlerin, bu hafta kapılarını açması bekleniyor. Berberlerin, tarifelere yüzde 40 zam uygulayacakları ve salgından önce 20 liraya yaptıkları işlem için artık 30 lira alacakları açıklandı.
 
Şu an uygulamada olan 1. sınıf erkek berberlerine ait fiyat listesi

Yeni uygulanacak olan fiyat listesi henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında fiyat listesi bu haberde paylaşılacaktır. Bu fiyatlara %40 oranında zam uygulanacak.

Buna göre;

Saç Kesme 35 tl
Sakal Kesme 20 tl
Saç Sakal 50 tl

Eski tarifenin üzerine %40 fiyat artışı uygulayarak, diğer hizmetler için yeni fiyatları bulabilirsiniz.

Yorumlar