Anasayfa /  Foto Galeri

Benzin ve motorine indirim kapıda! İşte 26 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 26 Eylül 2022 Pazartesi günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek? İşte detaylar...

Benzin ve motorine indirim kapıda! İşte 26 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları - Sayfa 1

Benzin ve motorin fiyatında indirim ve zam haberleri peş peşe geliyor. Vatandaşlar 26 Eylül 2022 Pazartesi günü İstanbul, Ankara, İzmir LPG, mazot, akaryakıt, motorin ve benzin fiyatları düştü mü, yeni indirim geldi mi, 1 litre fiyatı ne kadar, kaç TL oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Benzin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu, indirim geldi mi, ne zaman gelecek?

Benzin ve motorine indirim kapıda! İşte 26 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları - Sayfa 2

Petrol fiyatları geçtiğimiz haftanın son işlem gününde yüzde 5 düşerek 9 ayın en düşük seviyesini gördü. Brent petrol 90, ham petrol ise 80 doların altına geriledi. Petrol fiyatlarındaki düşüşler ile hareket eden akaryakıt fiyatları için indirim yapılacağı öğrenildi. Peki, benzin fiyatı ne kadar? Motorin fiyatları kaç TL? İşte 24 Eylül 2022 Cumartesi günü güncel mazot ve benzin fiyatı…

Benzin ve motorine indirim kapıda! İşte 26 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları - Sayfa 3

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM BEKLENTİSİ!

Petroldeki düşüş sonrası milyonlarca araç kullanıcısı gözünü akaryakıt indirimine çevirdi. Geçtiğimiz günlerde petroldeki düşüş sonrası motorin fiyatları için 1,76 TL'lik indirim gelmişti. Piyasa yetkilileri bu hafta içinde benzin ve motorine 1,5 TL indirimin geleceğini öngörüyor.

3 Eylül Cumartesi günü benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim, 6 Eylül Pazartesi günü benzine 56 kuruş, motorine 70 kuruş zam, LPG'ye ise 40 kuruş indirim gelmişti. Mazot fiyatları içinse 8 Eylül’de 1,14 lira indirim yapılmıştı.

Benzin ve motorine indirim kapıda! İşte 26 Eylül benzin, motorin, LPG fiyatları - Sayfa 4

26 Eylül Güncel Akaryakıt Fiyatları

İSTANBUL

Benzin: 19,23 TL
Motorin: 23,06 TL
LPG: 10,62